ULAZI TRUDNA U ZADRUGU? Stiže noćna mora za Davida i Anu, oglasila se i Aleksandra Subotić povodom svog učešća!

Autor:

Zadruga

10.05.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Subotić, bivša devojka Davida Dragojvića i učesnica prethodne sezone "Zadruge", odgovarala je na pitanja svojih fanova na Instagram profilu.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Aleksandra Subotić

Jedno od pitanja je bilo i da li bi ušla u "Zadrugu 3":

- Ja sam neko ko je voleo rijaliti i ko nikada do sada nije krio da ume da uživa u istima i kao igrač i kao gledalac... Volela sam svelost kamera, pažnju koju umem da privučem, i koja mi se pruža, te sitne svađice... Ali smatram da je mojim boravcima u istima došao kraj i da sam to prerasla, da je vreme da započnem taj novi život koji sam želela, sa novom porodicom, koju osnivam. Život bez velikih patnji, briga i problema, Bog mi je dao priliku i hvala mu na tome, da ostvarim svoje snove, a rijaliti je bio jedan od stranica koju sam morala da prođem, da bih naučila neke lekcije o životu. Moj odgovor je ne, ne želim ni u jedan rijaliti... - napisala je Sandra na svom Instagram profilu.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading