PROCUREO SADRŽAJ EDISOVOG PISMA PORODICI: Odao informaciju kada izlazi iz Zadruge, a Zilha će zbog jedne stvari biti veoma razočarana!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.05.2020

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Fetić u pismu koje je juče poslao najdražima, obratio se svojoj deci, prijateljima, dok je ocu i majci rekao da ih najviše voli.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Edis Fetić

Edo je deci poručio da brzo dolazi kako bi nastavili sa svim aktivnostima koje su obavljali pre njegovog ulaska u "Zadrugu"; prijateljima poručio da spreme sve za Bajram, a ono što je zanimljivo jeste da za suprugu Zilhu nije ni jednu reč napisao.

- Veliki sezam za obe familije. Umke voli te babo najviše, ti si moje prvenče. Kaide, ljubim te. Brzo dolazim da vozimo kvadove. Meli voli te babić i ljubim moju žutu. Veliki pozdrav za Meju, Ismeta i Adema, mnogo sam vas poželeo. Celu porodicu volim najviše, ne brni ni o čemu ja sam ipak prejak, moje prave drugove odnosno braću selamim posebno. Organizujte sve za Bajram, ne zbog naroda, nego zbog ovih ljudi kod koji sam ugošćen vrhunski. Majko, babo, volim vas najviše - napisao je Edo.

Sa druge strane, njegova ljubavnica Dragana Mitar poručila je svojoj majci da ne brine i da nije sve kako izgleda, a onda i istakla da će joj upravo majka zameriti zbog mnogobrojnih kazni koje je zaradila tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga". Mitrova je poručila svom sinu Jovanu da joj mnogo nedostaje, da jedva čeka da ga vidi, kao i da se više nikada neće rastati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sa Draganom boravi u rijalitiju

- Dragi moji, pre svega hoću da vam kažem da vas mnogo volim i da mi puno nedostajte. Znam da puno brinete, pogotovu ti mama, ali nema potrebe, ovo je sve igra. Ja sam dobro, to što mi ponekad pukne film, znaš i sama, napuni mi se sve. Mnogo mi fali moj Jole, moja ljubav i moj život. Joki moj, volim te mama puno i brzo ti dolazim kući da nadoknadimo sve ovo vreme koje smo propustili... Biće sve okej... Ima još 50 dana do kraja, a svaki petak može da se desi da dođem. Jedva čekam da se vidimo i da vas zagrlim - napisala je Dragana i dodala:

- O nekim stvarima pričaćemo kad dođem, neću ovde o tome... Znam za šta mi zameraš, ali ništa nije crno. Malo sam ovde i kazni napravila, znam mama da mi to ti najviše zameraš, ali neću više. Vidimo se uskoro, volim vas puno, mog Joleta najviše... Čim izađem rešiću sve stvari jednom za svagda. Nadam se da mi je Jole dobro, mnogo mi fali i baš mi je teško, ali još malo... Ljubim vas sve puno, a tebe Joki moj najviše!!! Ti si moj životić i moja mala beba... Puno te voli mama tvoja i još par dana i eto me da se više nikad ne razdvojim, niti ćemo! To ti obećavam! Ljubim vas sve, znam mama da brineš, ali nije sve kako izgleda. Reci ću ti kad dođem. Ne brini - stoji u nastavku Draganine poruke porodici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading