(VIDEO) "ONA JE MONSTRUM"! Uključila se u Zadrugu i OSUDILA LUNU ŽESTOKO: Glupača će ostati bez svega!

Autor:

Zadruga

11.05.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se u toku emisije Dušici Jakovljević javila gledateljka "Zadruge 3" i koja je podrška Anabele Atijas, a o njenoj ćerki Luni Đogani, nema lepo mišljenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ovde Ceca iz Pirota. Neko je rođen za pobednika, neko za gubitnika. Anabela je u ovoj Zadruzi pobednik. Da meni to sin priredi, da to radi nekoj devojci ja bi se njega odrekla. Ne znam kako Markova majka može to da gleda, ja u njegovim očima vidim da je sadista, uživa da muči Lunu. Ona glupača, ostaće bez stana. Lunu ne razumem, moju ćerku ne bih ni pogledala da mi tako nešto kaže. Luna je izgubljen slučaj. Marku je važno prvo mesto, ove žene što ga podržavaju pričaju šlagere, to je sramota, one ne vide šta Marko radi. Ona trpi, ostaće bez svega, bez majke, bez stana, bez svega i na kraju neka joj je Bog u pomoći. Mene je sramota Lune, ona ništa ne vidi, slepa je kraj očiju. Preksinoć se pomirio sa Lunom, tek kad je ona izgovorila sve ono Anabeli, kad je totalno raskinula sa majkom. Preči joj je Marko nego majka. Ovo je katastrofa što Luna radi, ona je ćerka monstrum, tako su je prozvali na društvenim mrežama, i ja to mislim - rekla je gledateljka.

- Edo i Dragna to je katastrofa, ne vredi da se priča. Jedino mi se ne sviđa što Brendon radi sa onim dečkom, toliko ga maltretira. Nije Nikola glup, nego neće da se zamera, ide linijom manjeg otpora, gleda da bude fin. Kad on plače, plačem i ja, kao da je moje dete zaplakalo - dodala je gledateljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lune

11.05.2020 10:42

Dogovoreni razgovori su dosadili. Zaspao sam ne čekajući kraj.