Otkrivamo! Luna abortirala Gastozovo dete: Anabela i njena ćerka kriju veliki greh!

Autor:

Zadruga

12.05.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani zatrudnela je sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, ali ju je majka Anabela Atijas odmah naterala da ode na abortus!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Gastoz i Luna

Učesnica "Zadruge" nije ni slutila da će joj se njena mala avantura i osveta koju je spremila dečku Marku Miljkoviću obiti o glavu i doneti joj najveće životne probleme do sada. Iz seksa koji je imala sa Gastozom začeta je beba, a ona je u nervnom rastrojstvu sve odmah ispričala majci, koja je poludela zbog toga.

- Luna se viđala sa Gastozom da bi se osvetila Marku jer je načula da se on smucao sa nekom devojkom dok je bio na Kopaoniku. Znala je da je jedini način i jedina osoba koja je pogodna za to upravo Nenad. Nije ni trenutka razmišljala, već se odmah bacila na njega. Zivkala ga je, slala mu poruke, a onda je on pristao da se vide. Jednom ju je Marko vozio da se vidi s njim, a nekoliko puta posle toga je išla sama. Niko to nije znao, osim mene. Imali su seks svaki put i taj seks ih je debelo koštao. Luna je insistirala da imaju odnose bez kondoma, što se kasnije ispostavilo kao kobna greška - kaže Lunina prijateljica koja više nije u dobrim odnosima sa njom, pa ne želi da se zna njen identitet. Ona dalje navodi da su problemi nastali mesec dana posle njihove avanture.

Gastoz: Ujela me za srce, mogla je to da mi kaže. Neću da čujem za nju

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Luna je plakala kao kiša, kasnio joj je ciklus. Bila je kod mene kad je donela test za trudnoću. Bio je pozitivan. Nisam mogla da je smirim, plakala je i tukla se rukama u glavu. Čupala je kosu i šamarala samu sebe. "Ovo je Gastozova bebe. Šta sada da radim? Ja ću da se ubijem od muke. Majka će da me zakolje kada bude saznala. Ima da me se odrekne. Marko me neće više pogledati. Idem da se napijem lekova i da se uspavam, da me nema", pričala mi je ona. Jedva sam je smirila. Pozvala sam Anabelu i sve sam joj ispričala, plašila sam se da se Luna ne ubije, njeno stanje je bilo mnogo loše. Anabela je došla po nju. Urlala je kao nenormalna. Rekla joj je da je bolesnica koja ne pazi. Da će da je zatvoriti u ludnicu da ne pravi bolesnu decu sa ludacima, kao što su Marko i Gastoz - nastavlja Lunina drugarica koja je prisustvovala užasnim scenama majke i ćerke. Ona dalje navodi da je pevačica sve rešila za dan.

 Anabela je namerno pričala da Luna ima rak materice da se ne bi saznala istina. Marko ništa ne zna, ali saznaće kada bude izašao iz "Zadruge"

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

- Anabela nije časila ni časa, nije želela da Luna nekome izblebeće da je trudna. Ona je odmah zvala prijatelje sa privatne klinike kako bi zakazala kiretažu. Sve je obavljeno noću, u strogoj tajnosti. Nikome nisu rekle, čak ni Nini ni Gagiju, a da ne pričam o tome da je Gastoz od mene saznao da je Luna abortirala njihovu bebu. Bio je razočaran, makar je trebala da mu kaže. "Ona je mene ujela za srce, mogla je to da mi kaže. Povredila me je. Neću da čujem za nju", rekao mi je on, bio je na ivici da zaplače. Baš je bio slomljen. Moram da kažem da je ona priča koju Anabela plasira vezena za to da Luna ima rak materice naduvana. Jeste ona imala probleme, ali ovaj abortus je to još više razjario. Pogoršalo joj se stanje nakon kiretaže. Anabela namerno priča da je u pitanju rak da se ne bi saznala istina. Marko ništa ne zna, ali saznaće kada bude izašao iz "Zadruge" - završava naš izvor koji bio nerazdvojan sa Đoganijevom tih meseci pre njenog ulaska u "Zadrugu 3" kada se sve to i odigralo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela: Blankici smo slavili rođendan u šumi zbog Lune!

Anabela Atijas se juče sunčala u društvu Ane Korać i Davida Dragojevića. Ona je pričala kako jedva čeka rođendan najmlađe ćerke Blankice, koji je za nekoliko dana, a onda je otkrila da je prošle godine ona slavila rođendan u šumi, daleko od svih, zbog Luninih grešaka u "Zadruzi".

- Uvek je dosad slavila u igraonici. Jedne godine, samo one godine jedne, nismo slavili u igraonici zbog Lunine situacije i haosa u prvoj "Zadruzi". Nisam se osećala lepo da organizujem sve, roditelji i to... Nisam se osećala dobro, pa smo pravili piknik porodično u šumi i vrtiću - otkrila je Anabela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna: Marku se sviđala Kija!

Luna Đogani i Marko Miljković prisetili su se kako je izgledao ulazak Kije Kockar u "Zadrugu 1", pa su njen ulazak uporedili sa ulaskom njene majke Anabele Atijas.

- Anabelin ulazak me je podsetio na ono kada je Kija ušla u prvu sezonu. Počela je pesma "Stjuardesa", još ja Slobi kažem: "Ej, evo ti je pesma", kad ono ulazi ona - govorila je Luna, praveći grimase.

- I odmah je sela pored mene - dodao je Marko.

- Onda je bila priča da se Marku sviđa Kija - prisetila se Đoganijeva.

- Mene su povezivali sa svima, nisu samo sa Žižom i Milicom Dugalić - objasnio je Miljković.

Foto: youtube.com/printscreen

Gagi: Anabela mi je ugasila Instagram!

Gagi Đogani otkrio je da mu je bivša žena Anabela Atijas ugasila Instagram profil jer ju je prozivao na toj društvenoj mreži.

On je istakao da se njoj nije svidelo to što je iznosio javno, pa je uticala na to da on ostane zauvek bez naloga.

- Ugasili su mi Instagram ovi koji me ne vole. Hejteri. Ja sam Instagram otvorio zbog dece. I kad je ušla Luna, počeo sam da kenjam malo i ugasili me ovi kojima je smetalo. Ne mogu da vrate. Pisalo je "eror 404". Pisao sam nešto za Anabelu. Pa zasmetalo. A ona ima onu kukicu, verifikaciju - objasnio je Gagi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading