Gastozov drug propevao detalje večeri kada je Đoganijevu vozio kod Marinkovića: Marko je najviše izblamiran, Luna se mnogo upetljala u svoje laži!

Autor: Irena Karić

Zadruga

12.05.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najkomentarisanijih porodičnih saga pred kamerama najgledanijeg rijalitija na našim prostorima odvija se među članovima porodice Đogani i Miljkovića, a poslednjih nekoliko dana gledaoci su imali priliku da gledaju nervne slomove i traumatične kadrove Lune Đogani, koja se pravdala pred svojim sada već bivšim dečkom Markom Miljkovićem da ga u noći kada su se pomirili, 14. januara ove godine, nije prevarila sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/AmiG Show
Luna, Marko i Gastoz

Sporna svađa nastala je jer Luna nije na vreme priznala istinu i ispričala šta se tačno dogodilo te večeri, kada je u prisustvu Nenadovih drugara Stefana Šebeza i Nemanje Đerića Đeksona bila u Gastozovom stanu u Zemunu. Pevačica je u celu priču uvukla i ljude koji se nalaze napolju - Gastoza, Šebeza, Đeksona i njenu drugaricu Jelenu. Marko je saznao da je bez ikakvog znanja o tome da je vozi kod Gastoza obmanut jer je dovezao Lunu do kafića u naselju u kom živi pobednik jedne od sezona rijalitija "Parovi". Podsetimo, za Lunu i Gastoza pisalo se da su imali romansu i bili u vezi. Priče nekoliko aktera nisu se poklopile, te smo kontaktirali sa Stefanom Šebezom, s kojim je Luna otišla kod Gastoza, kako bi nam ispričao šta se dešavalo te noći.

Kada ste osetili potrebu da se obratite medijima i otkrijete istinu u vezi sa Luninom odlaskom kod Gastoza?

- Čim je krenulo moje ime da se spominje u "Zadruzi", novinari su kontaktirali sa mnom i u prvom trenutku nisam hteo da se oglašavam, sve dok Luna nije počela da spominje mene i moje prijatelje u lošem kontekstu i priča kako je na mom rođendanu bilo katastrofa društvo, a bila je pozvana na isti i potvrdila je dolazak.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miljković voli Lunu

Kako biste okarakterisali Marka Miljkovića? Da li smatrate da je samo čekao Luninu grešku da bi raskinuo jer je ne voli?

- Ne bih u to mnogo zalazio niti bih mnogo komentarisao Marka, ali sigurno da postoji nešto između njih, ne verujem da bi toliko opstali da je ne voli.

Izjavili ste da ste zapravo vi odvezli Lunu do Gastozovog stana u Zemunu. Dok ste je vozili, da li vam se žalila na Markovo ponašanje i krize u njihovoj vezi ili vam je delovala raspoloženo?

- Da, ja sam je pokupio ispred njene zgrade, a zatim smo se uputili ka Gastozu. Marka nije spominjala uopšte, bila je malo tužna jer je malo pre toga odvezla psa na operaciju, pa joj je trebalo društvo da malo iskulira.

Šta je sve Luna slagala prilikom pravdnja pred Markom?

- Upetljala se mnogo sa lažima da bi na kraju, kada je Marko pritisnuo, priznala 90 odsto istine od te večeri, ali i dalje tvrdi da je bila njena drugarica Jelena i da je s njom došla i otišla, što nije istina... Zapravo sam je ja posle i odvezao kući.

Ona i dalje tvrdi da je bila njena drugarica Jelena i da je s njom došla i otišla, što nije istina. Zapravo sam je ja posle i odvezao kući

Postoji jedan detalj od te večeri. Odvezli ste Đeksona, pa Lunu. Da li to znači da su Gastoz i Luna bili sami u stanu dok ste vraćali kući Đeksona?

- Ne, u istom trenutku smo krenuli kući Đekson, Luna i ja, ostavio sam Đeksona, pa nju, a zatim sam i ja otišao kući.

Kako Gastoz reaguje na uvlačenje u ljubavni trougao i tabloidne napise da se zapravo dogodio seks između njega i Lune te večeri?

- On jednostavno ne želi da se oglašava i daje svoj sud.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đekson: Nije se žalila da joj nedostaje Marko

Reper Nemanja Đerić Đekson, za koga se takođe sumnja da je Đoganijeva bila s njim, oglasio se u medijima i otkrio šta je to Luna slagala u svojoj "odbrani" pred Miljkovićem:

- Jeste, blejali smo te noći kod Gastoza u stanu. Bila je klasična bleja posle izlaska. Rekla je da mi je sve vreme pričala o Marku, kako pati za njim, kako joj nedostaje, a ona ga je te večeri pomenula svega nekoliko puta, nije uopšte toliko pričala o njemu, kao što je to ispričala Marku i pravdala se - rekao je Đekson.

Ko se najviše blamira u "Zadruzi"?

- Ne znam ko se najviše blamira, ali znam da je Marko svakako najviše izblamiran. Zbog situacije te večeri i toga što je došao po Lunu, ne znajući da je kod Gastoza, a zatim je nakon pomirenja vratio na istu lokaciju.

Kakve ste neprijatnosti doživljavali zbog uvlačenja vašeg imena u celu priču oko Marka i Lune?

- Nisam doživeo nikakvu neprijatnost, osim što mi je Instagram zatrpan porukama i podrškom da uđem u "Zadrugu" i da bi voleli da me vide tamo.

Gastoz je istakao da mu je žao Lune i da su joj našli slabu tačku, te da ona nije loša osoba. Da li delite njegovo mišljenje i da li Gastoz planira da se i dalje druži s njom nakon svega?

- I meni je žao i svakako da delim njegovo mišljenje i slažem se s njim, opet ponavljam, ne bih se oglašavao nikad da nije spominjala mene i moje prijatelje u lošem kontekstu i vređala.

Za čiju vezu mislite da je iskrena i da postoji zaljubljenost, a ne smišljen potez zbog opstanka do kraja rijalitija. Stefan Karić i Ivana Šopić ili Filip i Iva?

- Stvarno ne pratim toliko rijaliti da bih mogao da komentarišem te dve veze, ali u svakom slučaju, podrška za moju braću Stefana i Filipa.

Foto: instagram.com/gasttozz.official

Luna i Gastoz nisu bili u pravoj vezi

Otkrijte nam pojedinosti iz veze Lune i Gastoza?

- Ne znam ništa vezano za to, ali znam da nikad nisu bili u pravoj vezi. To je ono što mogu sa sigurnošću da tvrdim.

Foto: instagram.com/gasttozz.official

Gastoz: Luna nije ni na nebu ni na zemlji u svojoj glavi

Nenad Marinović Gastoz inicijalni je uzrok svih tema koje su se vodile u raspravama između Lune i Marka, a kako je i sam Stefan ispričao, Gastoz nikada nije želeo da se oglašava povodom otkrivanja bilo kakvih informacija ili detalja koji bi dodatno pogoršali Lunino zdravstveno stanje, međutim, ipak je samoinicijativno napisao kratko obraćanje javnosti.

- Pre nego što počnete da pljujete tu istu devojku koja je mene ispljuvala bez potrebe, pokušajte da razumete i shvatite da trenutno nije ni na nebu ni na zemlji u glavi, a svakako se ne veličate u mojoj glavi ako nju imenujete raznim ružnim nadimcima. Lako je tovariti magare dok je u blatu, a blato ti ne najavljuje da ćeš u njega da upadneš jer čovek da zna da može da padne, on bi seo, tako da smo svi isti i svima može isto da se desi - oglasio se kratko i decidno Gastoz putem storija na Instagram profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

13.05.2020 06:55

Svi lazu. Sama Luna priznala više puta da voli Gastoza i da joj on pomogao da zaboravi Slobi. Tešio je u krevetu.