(FOTO) Preko noći osedeo! Gagi Đogani totalno pobeleo, promena je više nego očigledna, ovo je razlog!

Autor:

Zadruga

13.05.2020

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani, poznati denser koji je najveću slavu doživeo devedesetih godina prošlog veka, 6. septembra 2019. godine postao je učesnik "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima. Gagi živi u Beloj kući već osam meseci, pred milionskim auditorijumom, a za ovo vreme mu se desila jedna velika promena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi

Naime, kada je ušao u "Zadrugu", Gagi je imao crnu boju kose. Međutim, sada je promena i te kako vidljiva i to više nije slučaj jer je on potpuno osedeo. Mnogi fanovi su se zapitali da li je razlog za ovo stres koji je doživeo zbog svega što se dešava, ali istina je zapravo drugačija.

Gagi je, pre ulaska u Zadrugu, farbao svoju kosu kako bi mu bila crna, iako je zapravo njegova boja kose ovakva kakvu je sada vidite. No, njemu očigledno nije bilo bitno da se farba iako su zadrugari imali prilike da uživaju u salonima lepote, a da li će ovaj izgled nastaviti da ima i posle izlaska iz Zadruge, ostaje da vidimo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Potpuno sed

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading