ANĐELA U SUZAMA: Zabili su mi nož u leđa!

Zadruga

16.10.2017

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sastanka, Đekson se verbalno obračunao sa Anđelom rekavši joj stvari koje su je izbacile iz takta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđela u suzama zbog Đeksona

Naime, Đekson je pred svim zadrugarima izjavio kako može da spava sa Anđelom kad god poželi jer je ona zaljubljena u njega.

- Kome sam ja rekla da sam zaljubljena u njega? Mene boli k*rac za njega. Idem kući! Ceo život trpim sranja od majke, od oca, od svih! Vidiš da nemam ni glasove. Ja sam spavala sa njim kada god sam htela - izjavila je Anđela.

Reper je takođe rekao kako publika Vešticu ne voli i da je imala veoma malo glasova. Anđela je nakon ovoga otišla u radionicu da plače, a sve vreme su je tešili Luna i Sloba.

- Vi ste zajedno, ja sam sama! Vi imate jedno drugo, ja nemam nikoga! Sloba nije moj dečko, nije moj oslonac, kao što ti Luna imaš njega. Ja nemam kome da kažem da me zagrli! Hiljadu puta su me izdali! Zabili su mi noževe u leđa, sa svih strana! Varali, lomili, kidali, da ti ne pričam kakvo sam detinjstvo imala! Da sam od čelika, ne mogu više! - kroz suze je rekla Anđela Veštica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba teše Anđelu

- Kada će meni da dođe jedan ovakav kao Sloba? Kada će meni da dođe jedna dobra drugarica? Kada ću ja da rodim dete? Samo loše! Kod majke sam mu bila! Je*em li ti mamu! On govori da sam ja zaljubljena u njega, a svi znamo u koga sam zaljubljena - nastavila je Veštica da priča Luni i Slobi.

Inače, Anđelim drug koji je bio u emisiji kod Dušice Jakovljević izjavio je da Anđela jeste zaljubljena u Đeksona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading