Samo preko nje mrtve će ući u njihovu kuću! Biće haosa: Markova sestra zatečena nakon što je ovo saznala o Luni!

Autor: Telegraf

Zadruga

14.05.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda i učesnik "Zadruge 3", Marko Miljković često govori o svojoj rođenoj sestri Maji, koja se ne pojavljuje u javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Miljković

 

O njegovoj sestri se vrlo malo i zna, osim da je udata i da ima decu, a Marko je početkom marta ove godine postao ujak četvrti put.

Iako se porađala čak četiri puta, Maja je prava zgodnica, što se može videti na fotografijama sa njenih letovanja koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Međutim, prema glasinama, Maja se ozbiljno protivi Markovoj i Luninoj vezi od samog starta.

Maja se navodno požalila prijateljima da je saznala da je Luna bila u vezi sa Markovim drugom, što ju je veoma razočaralo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

- Maja je nedavno saznala da je Luna bila u vezi sa Markovim drugom. Nju je to šokiralo, jer je znala pozadinu priče. Toliko se razbesnela da je oplela po Luni i prijateljima, i ispričala da će nakon rijalitija Đoganijeva samo preko nje mrtve ući u njihovu kuću - priča navodno izvor blizak Markovoj sestri.

RepublikaFoto: printscreen
Maja Miljković, Markova sestra

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading