(VIDEO) Janjuš konačno progovorio o zaljubljenosti! Više ništa ne krije: "Volim je najviše na svetu"!

Autor:

Zadruga

14.05.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je nastavljena emisija "Pitanja gledalaca", pa je Milan Milošević postavio sledeće pitanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

- Zašto te toliko bole Majine suze ako nisi zaljubljen u nju? Kada si se odvojio od Šopićeve, nije ti bilo toliko teško kao sad - glasilo je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša, a onda je ustala i Jelena Pešić koja je otkrila da li je prenosila poruke između Janjuša i Šopićeve.

- Stoji da mi je teško bilo kada se ona zaplače, zato što je najviše volim. Nju sam najviše zavoleo. Neću da pričam o zaljubljenosti, ne znam šta da kažem. Slab sam na ženske suze i žene, jer imam žensko dete. Takav sam - rekao je Janjuš, a onda je Jelena Pešić otkrila da li je prenosila pisane poruke između Ivane i Janjuša.

- Nikakve poruke nisam prenosila, iznela sam onda kada mi je Ivana tražila da to uradim. Kada kažem da znam neke stvari, ne mislim na njihov odnos. Neke stvari koje smo on i ja pričali, to ću sačuvati za sebe - rekla je Jelena.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading