(VIDEO) Burne reakcije: Objavljen snimak na kojem Mensur maltretira Minu!

Autor:

Zadruga

15.05.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas u rajskom vrtu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Menusr

Zadrugari su večeras imali prilike da pogledaju i video-prilog rasprave Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, što u njihovom odnosu i nije neka velika stvar.

Njihova rasprava desila se u Rajskom vrtu, tokom koje je Mensur vređao i pretio, pominjući Vladimira Tomovića, dok se Mina raspadala od plakanja.

U Beloj kući zavladao je muk, zbog potresnih scena koje su imali prilike da vide. Nakon odgledanog snimka, glavni akteri dobili su reč.

- Naša veza nije idealna, on ne zna na drugačiji način da rešava stvari, jednostavno. Umesto da promeni ponašanje i komunikaciju i tako nekim njegovim ponašanjem jedino je to ostalo da promeni, ne znam više ni šta da kažem - pričala je Mina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur

- U tom momentu kada sam besan, nema potrebe da neko bude pored mene, ja sam nju terao od sebe - rekao je Mensur.

- Neću da se svađam, niti bilo šta, Tara ovde ide i prenosi reči svom BFF (engl. najbolji prijatelj). Nastao je zbog toga ceo taj haos. Ja njega nikada nisam peckao, a mogao sam. U celoj ovoj priči Tara je po mom mišljenju kriva! On sam sebe veliča kao muškarca - rekao je Mateja Matijević.

- Ma ja sam rekla, ovde je problem kod devojaka, ovde devojke vole da plaču, mole, ako raskinu, one odlaze da mole da se pomire, generalno pričam o parovima, ne o Luni. Da li je moguće da ona ne ustane i ode, ona klekne i moli, ja mislim da ljudi koji se posle 30 godina kada se razvode, ne reaguju tako. Toliko plakanje i histerisanje, kao da je, ne daj Bože neko preminuo - rekla je Jelena Pešić.

- Ja sam svoje mišljenje o Mensuru rekao, mene on najviše nervira, ali ja njega ne provociram. Ja ću razgovarati sa njom, a ona ide i prenosi svom BFF sve, malo ćemo drugačije ovo - dodao je Matijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading