"Posle deset godina se setila da isteruje pravdu,čista manipulacija": Adam Đogani surovo opleo po Anabeli!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.05.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična drama i njeni akteri Luna Đogani, Anabela Atijas i Gagi Đogani je nešto o čemu svakodnevno bruji javnost. Svakog dana saznajemo nešto novo iz njihove prošlosti, a onda se oglašavaju i njihovi rođaci, prijatelji koji to komentarišu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam i Luna

Adam Đogani, bivši zadrugar, bio je prvi koji je stao u odbranu svog strica Gagija, tvrdeći da Anabela Atijas iznosi laži.

- Najviše volim da pričam kada treba da iznesem istinu o svima nama, a pričaju o nama laži. To je jedna velika manipulacija, od muve magarac, svaku situaciju je preuveličala i to radi na ružan način. Da Gagi nije pazio na decu, da mu nisu bitna, kako je samo ona majka, a to nije tačno, jer znam koliko on voli svoju decu. Ona ima cilj da istera neku pravdu što nije znala pre 10 godina i sad se setila, super. Kao majka bi trebala da uzdiže svoje dete - pričao je Adam.

Nina Đogani, Lunina sestra i Gagijeva i Anabelina ćerka, iako maloletna, uvučena je u razne priče, a Adam je priznao da ju je savetovao da se više ne oglašava.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

- Skoro sam se i video sa Ninom, njoj je najteže. Rekao sam joj da što manje gleda, da se ne oglašava, da se ne upliće u to jer je ona ipak i maloletna - rekao je on.

- Ne želim da skupljam ja poene, a svaki put kad se nešto desi sa Lunom, meni stigne neka poruka, da komentarišem. Nije ona u potpunosti okej, što se i vidi. Ja prema Marku nemam nikakav osećaj, poštovao sam ga samo zbog toga što je Lunin dečko. Nina ima faze, ne uzima više ni ona ništa zdravo za gotovo - rekao je Savo Perović.

- Anabela je majka koja brani svoje dete, ali nisam za to da ona skače na Marka, da se raspravlja sa njim, da ga vređa. Žena koja neke svoje stavove brani, misli da su ispravni. Mi ih znamo koji se družimo sa njima, nisu se oni tukli, taman posla, niti bi Luna to dozvolila - rekao je Pavle Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading