(FOTO) Sećate li se ove bivše zadrugarke?! Mnogi ukućani su ludeli za njom, a danas je niko ne bi prepoznao!

Autor:

Zadruga

18.05.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Dragana Stojančević iz Smedereva uselila se u Belu kuću 6. septembra prošle godine, kada je zvanično startovala treća sezona rijalitija "Zadruga". Ipak, u tamo se nije dugo zadržala.

RepublikaFoto: Instagram.com/dragana_stojancevic_official
Dragana Stojančević

Odlukom publike, iz "Zadruge" je izbačena početkom novembra prošle godine, a tokom svog boravka u rijalitiju najviše se družila sa Natašom Radan. Takođe, ostaće upamćena i po aferi s Banetom Čolakom, emocijama koje je svojevremeno prema njoj priznao Stefan Kandić Kendi, kao i flertu s Bojanom Đukićem.

Posle izlaska iz "Zadruge" Dragana je kod bivših cimera, a čini se i većine gledalaca, brzo pala u zaborav - već mesecima unazad nije prisutna u javnosti, a danas je mnogi ne bi prepoznali.

Stojančevićeva je u međuvremenu umnogome promenila svoj fizički izgled - prevashodno frizuru, koja ju je učinila gotovo neprepoznatljivom, a kako danas izgleda pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️

A post shared by DRAGANA__STOJANCEVIC♉ (@dragana_stojancevic_) on May 17, 2020 at 10:12am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading