Kriminalci, fudbaleri, sin političara: Stanija je svojim ljubavnim životom pravila lom, a ovaj muškarac je bio njena najveća ljubav!

Autor:

Zadruga

18.05.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević godinama puni medijski prostor svojim intrigrantim stavovima. Često je njena zadnjica predmet komentarisanja, a o atraktivnom izgledu i da se ne govori. No, ono što je interesantno je starletin spisak bivših momaka sa kojima su je mediji u tokom godina povezivali.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Stanija Dobrojević

Iako se Stanija trudila da sakrije, otkriveno je da su ona i fudbaler Adem Ljajić bili u vezi mesec dana. Njih dvoje su viđeni na crnogorskom primorju, ali je ova kratka romansa doživela krah. Starleta je uprkos tome, za Ljajića imala samo reči hvale.

Starleta i reprezentativac Srbije Gojko Kačar prvi put su zajedno viđeni u javnosti kada su u splitskoj “Spaladium areni” bodrili naše tenisere na “Dejvis kupu” 2010. godine. Oni su se tada nežno dodirivali i time potvrdili svoju vezu, koja nije bila dugog veka.

Priče o tajnoj vezi između Lole Smiljanića i Stanije podgrejane su kada su viđeni zajedno u jednom beogradskom klubu. Nih dvoje su zajedno provodili dosta vremena dok je Stanija bila u Srbiji, ali nikada svoju vezu nisu potvrdili.

Stanija je optužila fudbalera Vladimir Volkova da joj je slao ne samo ljubavne, već i preteće poruke. Naime, on joj se nešto više od mesec dana udvarao, ali je sve krenulo nizbrdo kada su mediji objavili priču da su zajedno. Tada ga je Stanija nazvala devojčicom i demantovala da su ikada bili u vezi.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic

Iako je u medijima pisano da se verila za Rusa fitnes trenera Vladimira, Stanija je nekoliko puta govorila kako nije zauzeta. Pričalo se da su čak i počeli da žive zajedno, ali se starleta ponašala kao slobodna devojka dok je boravila u Srbiji.

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, i Stanija su se, kako su navodili mediji, upoznali na crnogorskom primorju, a pisalo se da i da Igor planira Staniju da povede na odmor u Španiju, pošto zbog medija nisu mogli da na miru uživaju u vezi. Iako je delovalo da je Igor do ušiju zaljubljen u Staniju, njih dvoje nisu dugo ostali zajedno.

Starleta je nekoliko puta raskidala i mirila se sa žestokim momkom Milanom Nikolićem Šarenim. Ona mu se posle nekoliko puta i vraćala, a pisalo se i da je Nikolić bio spreman i da zaprosi starletu. Međutim, posle "Farme 6", Šareni je definitivno odlučio da zaboravi Staniju jer ga je razočarala. Kako se tada pričalo, on je bio njena najveća ljubav. 
Iako je Stanija bila u vezi sa Šarenim kada je ušla na Farmu, ona je brzo pala na mladog manekena Filipa Panajotovića, sa kojim je imala turbulentnu vezu. Par je posle rijalitija raskinuo, najviše zbog ljubomore, koju smo sa Filipove strane videli i tokom rijalitija.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Starleta je na "Farmi 6" većinu vremena provodila sa ovim žestokim momkom, Kristijanom Golubovićem. Njih dvoje su mnogi povezivali, a čak je u medije dospela priča da su imali intiman odnos na imanju. Međutim, Stanija je tvrdila da između njih nema ničeg više od prijateljstva.
Poslednji u nizu momaka je Marko Marković sa kojim je bila dok je boravila u rijalitiju „Zadruga“, ali i nakon njega.

Međutim po svemu sudeći Stanija je sada solo!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading