Udaraju joj na najdraže: Anabeli sa Instagrama uklonili sve fotke koje je imala sa ćerkicom!

Autor: Pulsonline.rs

Zadruga

18.05.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi porodice Đogani su u više navrata imali problema sa zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, budući da su na njih posebnu pažnju obratili oni kojima nisu bili simpatični zbog delovanja u rijalitiju "Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Njihovi profili su nekoliko puta hakovani i gašeni, a sada se Anabela Atijas požalila i na fotografije i video zapise koje je objavljivala i ne sluteći na kakvu će reakciju naići.

- Koliko sam klipova tako imala... Ja slikam Blankicu na plaži, na moru, kako se igra s kosicom i ukinu mi sliku kao nije prikladna. Niti je gola, niti je ništa... Igra se - požalila se pevačica Edisu Fetiću.

Foto: prntscr Pink TV
Anabela Atijas

- Ja kad neću decu da eksponiram, ne stavljam ih na Instagram - dodao je on, dok se na celu priču nadovezao i Marko Đedović rečima:

- Pa, dobro, razlika je u tome što su njena deca eskponirana od rođenja u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ostoja

19.05.2020 08:53

Ljudi joj pametno ukazuju da nije primereneo snimati decu u pozama ili dogadjajima koji privlače pedofile. Ali ona ne shvata,