(VIDEO) Za razliku od tebe, moja majka ne brine da li će joj ćerka završiti sa drugim u krevetu ilii u zatvoru: Jelena potkačila Anabelu!

Autor:

Zadruga

19.05.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rat!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena i Anabela

Jelena Pešić i Anabela Atijas sinoć su imale žestoku raspravu o Luni Đogani i Marku Miljkoviću. Dok je Anabela tvrdila da nikada nije potencirala priču o Luni i Marku sa Jelenom, zaboravljajući da je to radila sinoć nakon emisije.

- Moja majka ne živi u strahu da ću završiti u nečijem krevetu ili zatvoru! I mislim da bi mnoge majke dale da im ćerke cugnu ovako. Što se tiče tog razgovora, ja neću da me ona pravi budalom. Ti si govorila da nisi mogla da gledaš, jer si strahovala da će ćerka da ti završi u zatvoru, tuče, flaše, kako god - odbrusila je Jelena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Nemoj da mi stavljaš reči u usta! Ti očekuješ da ja sa tobom pričam o Luni? To nećeš doživeti! Moja ćerka je ušla u rijaliti, imala je ljubav, jedno pivo joj je bilo dovoljno da ide da udara nešto - tvrdila je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading