Gagi rešio da se odrekne ćerke: Duša ga boli nakon što mu je Luna uputila grozne psovke!

Autor:

Zadruga

20.05.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Luna Đogani nastavila je da se svađa sa dečkom Markom Miljkovićem nakon što joj je on poručio da ga je drugi put izdala.

Oni su sa svađom nastavili u kući, a onda se u sve ponovo umešao Gagi. Tada ga je Luna opsovala, što joj je otac žestoko zamerio i rekao da je se odriče.

- Ništa te nisam slagala! Odmah sam ti rekla da je fotomontaža. Nemoj da izmišljaš razlog da bi me ostavio! Nemoj to da radiš! Odmah sam ti rekla da je fotomontaža. Odmah sam ti rekla da je Manuel izbacio prepiske, a Mladen ga je odmah tužio - rekla je Luna.

- Kad? Pre neki dan, a moja devojka za to ćuti tri meseca. Neću ja tebe da ostavim, polako. Sram te bilo, što mi ćutiš tri meseca! Moraš da budeš lojalna i odana, ako misliš da ja budem tu - rekao je Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna drami ispred kluba

- Ja sam se svađala sa Radetom i Manuelom zbog tebe! Zašto se ponašaš ovako? - nastavila je Luna da viče na Marka, a onda se umešao i Gagi.

- Udari mu šamar! Istuci ga! Pa šta ako ga voli? Sram te bilo, ti si jedna budala! - vikao je Gagi.

- Neću da ga udarim jer ga volim! Nećeš da me oteraš od njega. Jesam budala, p*ši k*rac - rekla je Luna, Gagiju.

- Kakve su to reči, Luna? - vikao je Marko na Lunu dok ju je vukao po dvorištu.

- Svaki j*beni dan ti se svađaš sa njim! Kretenu jedan! Ja da p*šim k*rac? Ja da p*šim k*rac? Nećeš moći više da digneš glavu na estradi. Ja se odričem tebe! Meni moja mama nije rekla da p*šim k*rac, brat... Ti ćeš da mi kažeš da p*šim k*rac zbog Marka? Ti idi voli Marka, a ja ću biti uz Ninu, svoje dete, a vi budale radite šta hoćete! Ja sam taj koji gasi požare. Posle svega neće biti uz Lunu. Ja da p*šim k*rac? Hvala ti, toliko od mene! A ti se snalazi, luduj, histeriši, mene ne zanima! Snalazi se! - rekao je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading