(VIDEO) Da čujete samo ime koje će joj dati! Luna i Marko progovorili o trudnoći, doneli garderobicu za bebu!

Autor:

Zadruga

20.05.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utorkom se u rijaliti programu "Zadruga" održava žurka, a pre provoda Veliki šef je odlučio zadrugarima da otvori zalagaonicu kako bi založili stvari za novac. Ukoliko novac ne vrate za sedam dana, zauvek gube stvari.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marka

Prva je u zalagaonicu ušla Nina Babić, koja je založila cvet koji je pravila sa Mlađanom Jovanovićem. Ona je za ovo dobila 500 dinara. Nakon Nine, u zalagaonicu kod Mace su ušli Bora Santana i Bane Čolak. Ovo dvoje zadrugara odlučili su da založe sinopise svojih radio-emisija "Amnezija", a za to su dobili 1000 dinara.

Mateja Matijević odlučio da založi palice za bubnjeve za koje je dobio 1.500 dinara. Nakon njega na red su stigli Luna i Marko. Đoganijeva je založila čarapice za bebu koju su želeli da prave, a Miljković je uzeo i založio upaljač. Maca je uzeo samo upaljač i rekao da im daje 4000 dinara.

- Ovo nisi video u Zadruzi, nemaština za upaljačima, ja ti donosim original zipov upaljač, to niko nema. Čisto blago - rekao je Marko.

- Ja sam donela nešto jako slatko, fanovi su za to da pravimo bebu, bilo je nekih pokušaja... Mi smo doneli ove čarapice. Nije se desilo, nije vreme za to, ja sam htela da založim dok ne dođe vreme - rekla je Luna.

- Ovo ne može. Čuvajte za bebu. Neka se mali zove Dragan - rekao je Maca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading