(ŠOK VIDEO) Maja i Janjuš se vatali ispod pokrivača, sve isplivalo!

Autor:

Zadruga

20.05.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U radio emisiji "Amnezija" Maja Marinković do detalja je otkrila sve o odnosu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, te napokon priznala da je došlo do poljupca u garderoberu i maženja ispod pokrivača.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

- Zatvoren prostor, ovde su emocije pojačane, ja ću reći sve šta i kako. Ja sam generalno neko ko govori istinu, sada sam lagala, međutim, ja bih i ovoga puta ćutala, želela sam da zaštitim nečiji odnos, koji je verovatno narušen. Ja ne mogu da kažem, Janjuš je bio predivan prema meni, sve do trenutka kada je rešio da se pere, jer nije mogao da izdrži više pritisak. Isto kao što sam ja njemu ljubomorisala, tako je on meni. Ja sam rekla da su naše emocije obostrane, milion puta mi je rekao da je zaljubljenu mene. Ne mogu da kažem, ja sam njemu verovala, zavolela sam ga kao osobu, ali me je izdao mesec i po dana pred kraj - pričala je Maja.

- Kunem ti se u sve što imam kući, nikada se nije desilo ovo što ona priča - govorio je Janjuš.

- Ja znam koliko on mene voli, a i ja njega, ali on nije mogao više da trpi moje scene. On je meni govorio da nikada nikoga nije zavoleo u poslednih deset godina. Mene je sinoć pogodilo što je bio dobar sa Jelenom, za koju je govorio da je mnogo loš čovek. On je meni pisao na hrani da me voli, ono sinoć je bila samo kap koja je prelila čašu. Rekao je da ću morati da imam dokaze, ja sam sama po sebi dokaz, mogu i na poligraf da odem - govorila je Marinkovićeva.

- Dokaze? Ovo njoj sve neko puni glavu - bio je zbunjen Janjušević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

Marinkovićeva je progovorila i o situacijama koje je mesecima negirala.

- Kada sam mu rekla sinoć za zadatak, on me je ćušnuo nogom. Jeste bilo maženja ispod pokrivača, jeste bilo poljupca u garderoberu. Pogrešila sam, ja snosim odgovornost za svoje posledice. Kada smo pričali o njegovoj supruzi, rekao mi je da će da se razvede - rekla je Maja.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading