(VIDEO) Đoganijeva ide na psihijatriju? Priznala da joj je hitno potrebno lečenje: "Nisam dobro"!

Autor:

Lifestyle

20.05.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani u radio emisiji "Amnezija" u "Zadruzi" otvorila je dušu kako se oseća nakon posete mlađe sestre Blankice. Nakon toga ona je progovorila i o sinoćnjem skandalu koji je sama napravila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ja ne mogu da verujem šta sam uradila svojoj porodici, mene sve to jede, ja nisam dobro. Moja majka zna da ja nikada nisam dozvoljavala da je neko pogrešno pogleda, a ovde sam ćutala na sve napade na nju. Sama ona mi je rekla da će me udariti šamar realnosti, danas je taj šamar realnosti bila moja sestra Blankica, koja mi je svojim malim okicama rekla da sam preterala. Ja jednostavno nisam dobro, kada izađem odavde, moraću da se posvetim svom psihičkom stanju - rekla je Luna.

Đoganijeva se osvrnula na prethodnu noć, kada je ponovo bila akter skadala nakon žurke.

- Sinoć sam poludela bez razloga, više sam popila, vratila se ona Luna iz prve sezone, koja histeriše, kojom se slade oni koji me ne vole. Ja sam zamerala Marku da mi ne pruža pažnju, da me ne voli, prebacivala mu drugu osobu, opet sve isto, lomila po dvorištu, katastrofa. Sramota me je, stidim se svog ponašanja, ja nisam dobro. Nije sramota reći da nisam dobro, nije mi trebala ova treća sezona, trebalo je da se postavim i prema roditeljima i prema Marku. Evo, opsovala sam tatu, ja nikada svojim roditeljima nisam izgovorila ružnu reč. Izvinjavam mu se javno zbog toga - objasnila je Đoganijeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lea

21.05.2020 04:46

E moj Mitroviću....krvav je taj novac. Nedo Bog nikom takve zarade...na dušama se ne zaradjuje već gubi.. Kad su oni bolesnici..pa ti ako nisi budi čovek i ne dolivaj ulje na vatru

pera

02.06.2020 18:25

Hahaha,,,vi ste svi jedna teška sramota,a ova ako joj je krivo što je tamo...i zato se dobijaju pare-kuku lele,pa ko je ovde normalan?