Bolje bi joj bilo da ne izlazi i rijalitija: Majin otac van sebe posle javnog priznanja da je bila sa Janjušem, pozliće joj kada sazna šta je poručio!

Autor: Srbija danas

Zadruga

21.05.2020

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje Maje Marinković da je u "Zadruzi" imala aferu s oženjenim Janjušem pokrenula je pravu buru u javnosti, a povodom novonastalih dešavanja u Beloj kući oglasio se i njen otac Taki.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Taki sa Majom

Kako je rekao, on osuđuje Maju zbog toga što je sebi dozvolila da se zaljubi i uplovi u romansu s čovekom koji je oženjen, ali je podržava u tome što je na kraju ipak rekla istinu.

- Osuđujem svaku prevaru s oženjenim čovekom, a ja ću s njom da raščistim to sa njom kada izađe, očitaću joj lekciju. On joj je obećavao kule i gradove, lagao je, pa počeo da joj ljubomoriše... Ona nije smela da bude ona stara Maja, da ga ne bi bacala u kanal, ali je na kraju pukla i otvorila dušu, rekla istinu, pa makar i na svoju štetu. Maja vrlo dobro zna gde je i šta je - desilo se, šta da radi. Lagala je, ali ona je takva, na kraju bi uvek rekla istinu - u dahu priča Taki, koji se potom osvrnuo i na Janjušev lik i delo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Maja i Janjuš

- Janjuš je nju iskorišćavao sve vreme:"Majo, ćuti, polako ćemo, samo da izguramo do kraja", a ona kada je videla da je ponižava sa drugim devojkama, pukla je sve i rekla. Ja ću da prećutim i progutam knedlu, ali neka je rekla istinu! On je oženjen, a Maja slobodna devojka... Nju baš briga. Iskoristio ju je, sputavao, kad god ustane ućutkivao... Ona više nije bila ona stara. Sve je hteo da svali na Maju, a da on izađe čist... A kada je video da ste vi sve provalili, onda je počeo da je ućutkuje, da se ograđuje, a ona više nije mogla da ćuti. On je nju ponizio, zavadio sa pola kuće, pljunuo preko stola, i šta sad hoće?! - poručio je Majin otac Taki.

Podsećamo, Maja je priznala da se više puta ljubila s Janjušem, da su bili intimni ispod pokrivača, kao i da joj je obećavao da će se razvesti od supruge Ene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

21.05.2020 19:06

Svi lažu jer nema snimaka gde to Janjuš izgovara. A i da izgovara, svi znamo da se to Janjuš sprda i ne misli ozbiljno. Zadruga nema ideje i dogadjaje, pa od komarca pravi magarca i slona, za zabavu miliona.