(VIDEO) "On je moj makro"! Šokantno priznanje: Dragana Mitar je kupljena, Edis gutao knedle pa sve rekao!

Autor:

Zadruga

22.05.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" imali priliku da vide i strast Dragane Mitar i Edisa Fetića, nakon što su odlučili da stave tačku na njihovu aferu. Dok je trajao video materijal Dragana je sve vreme držala ruku preko lica, zbog sramote koju je osetila u tom trenutku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edis

Ono što je svima zaparalo uši jeste to što je Fetić Dragani poručio da je ona "kupljena".

- Ne znam stvarno to se on šali i sprda se sa tom rečenicom, ja sam to prvi put čula od njega, on mi je makro, daleko bilo. Ja sam tu reč čula od njega i on se sprda, ja sam rešila da sve okrenem na sprdnju, to sam videla od Janjuša i meni je to super. To moraš njega da pitaš šta to znači! Znam šta to znači napolju, ništa crno i nisam shvatila ozbiljno - rekla je Dragana.

- Mi smo se definitivno razišli, to su repovi koje vučemo dalje. Tara odmah pominje belo roblje, to kad je neko negativan on je negativan! Ja sam rekao da je kupljena emocijama i ljubavlju, to što nemamo budućnost, to je dovelo do toga da se rastavimo. Evo, ona opet ćuti, to je radila i napolju. Ona mora da kaže sve što joj smeta, pa makar i na njenu štetu. A ne da ćuti, ćuti, pa napravi sr*nje. Bog nam je dao razume i govor, da kažemo - dodao je Fetić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića je potom ustao za crnim stolom i izneo svoje mišljenje, isticajući da reč "kupovina" je olako shvaćena. Dragana je potom ustala i rekla da zna šta znači to, ali da ne želi da priča.

- Ja u njegovom pogledu i stisku znam šta i kako. To njegovo pokajanje nije iskreno Prošle godine je bilo oko te neke nepravde, to nikada ne može da se istera do kraja - rekla je Dragana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading