(VIDEO) Vadite me odavde! Mina dobila žestok nervni slom, vrištala na sav glas potkačila Mensura pa napustila Belu kuću!

Autor:

Zadruga

23.05.2020

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je danas Lepi Mića za Crnim stolom izjavio da ne može da se opredeli koja je zadrugarka poniženija - Mina Vrbaški ili Luna Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina

I dok je Luna nije imala problem da je smatraju poniženom, Minu je taj stav Lepog Miće i te kako pogodio. 

Nakon rasprave u kući, Mina je sa Mensurom i Mićom otišla da se sunča pored bazena i tu otvorila dušu i pokazala koliko su joj teško pale reči zadrugara. 

- Šta sam ja ođe uradio, druže, šta sam ja uradio? - pitao se Mensur. 

Na njegove reči Mina je skočila: 

- Ti mene očigledno ne slušaš, ja sam se žalila na kritike koje sam dobila zbog svog ponašanja. On priča petnaestu priču, neće da me sluša - viknula je Mina. 

- Ja sam sebe ukanalila, razumeš! Radila sam stvari da bih tebi udovoljila! Tvoje ponašanje je savršeno, ti si ovde bitan. Trebalo je da letiš čim su ušao, nego su videli da mogu da zarađuju pare na tebi! I vadite me više odavde u p*zdu materinu - vrištala je Mina po dvorištu, a njene reči su vidno pogodile Mensura. 

View this post on Instagram

Da li mindzana je obavestena ko ulazi?

A post shared by kofica3 (@kofica3) on

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading