Nisam znao da je tolika jaja*a! Kristijan izneo brutalne detalje o odnosu sa Stanijom: Htela je da joj pravim decu!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

25.05.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je nedavno gostovala u jednoj emisiji na televiziji Pink sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim navodno nije u dobrim odnosima od kada je pobedila u rijalitiju "Farma", jer nije ispoštovala njihov dogovor i nije mu dala ni dinar, nakon što je odnela pobedu.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević

Starleta je izjavila da bi volela da u "Zadruzi 4" pobedi Kristijan kako bi mu uzela pola nagrade, kao što e on uzeo od nje kada je bila na "Farmi", dok Golubović tvrdi da joj nije uzeo ni dinar i da joj nije oteo nagradu, već da su imali dogovor.

- Nas dvoje smo imali dogovor, ako pre nje napustim rijaliti, obezbediću joj pobedu, a ona će meni zauzvrat dati deo nagrade. Međutim, Stanija se zaljubila u mene i kada je naišla na hladan tuš, nije htela ni dinar da mi da! Ne znam zašto je pomislila da možemo da se zabavljamo i da joj ja pravim decu. Ona je dobila 25.000 evra i trebalo je da mi da 12.500. Na kraju mi je dala 11.900 evra, rekla je da nije imala još 600. Nisam znao da je tolika j*jara - rekao je Kristijan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tika

25.05.2020 14:24

Kiki jajara I lažov.