Razotkrivamo! Tajni plan Filipa Đukića: Ušao u vezu sa Ivom zbog opklade od 10.000 evra!

Autor: Irena KARIĆ

Zadruga

26.05.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najkomentarisanijih ljubavnih parova u Zadruzi 3 Iva Grgurić i Filip Đukić svoju turbulentnu rijaliti-vezu započeli su nakon spekulacija da neće ni jedno ni drugo izdržati bez partnera, jer po oprobanom "receptu" veze su najbolje za opstanak do samog kraja takmičenja. Međutim, takav slučaj istinit je samo za Filipa koji je ciljano ušao u vezu kako bi u opkladi čija vrednost iznosi čak 10.000 evra mogao da prošili svoj biznis tatu-majstora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Iva

- Filip je nakon rijalitija Farma svaki zarađen honorar brzo spiskarao na noćne izlaske, alkohol i neke gluposti koje mu ničemu nisu služile.

Njegovi roditelji su ga upozorili da ako tako nastavi završiće kao prosjak jer ne zna racionalno da troši novac. Kasnije je ušao u Zadrugu i tu je već video da može da se dobro zaradi od honorara koje dobija za učešće. Načuli smo da se minimalna nedeljna zarada tamo kreće oko 400 evra, što znači da neko minimalno mesečno može da zaradi 1.600 evra što je više nego dobro za glupiranje pred kamerama. Možete onda misliti koliki je honorar njemu koji je već poznat i kojem je ta cifra mnogostruko uvećana. Filip je motivisan zaradom opet ušao u taj projekat jer smatra da je to najbrži način za stižanje do keša- počinje priču naš izvor i otkriva šokantan podatak o motivima njegovog ulaska sa Ivom u vezu:

Opkladio se jedne večeri da ako smuva rekordni broj riba i sa jednom opstane do kraja dobija keš

-Smešno mi je što se ljudi toliko nadaju da će on i Grgurićeva opstati napolju. Filip se opkladio jedne večeri da ako smuva rekordni broj riba i sa jednom opstane do kraja dobija 10.000 evra kao poklon od lika koji je zainteresovan da se nagodi sa njim zbog studija za tetovaže koji posluje sasvim dobro ali ne dovoljno dobro koliko bi Đule to želeo. Taj muškarac ima interes da mu pomogne u vidu ortakluka jer smatra da će posle Zadruge 3 biznis da mu procveta zbog marketinga koji je stekao svojim boravkom. Mnogo ga gotivi a zna da landara sa raznim ribama i ne može pored nijedne da se skrasi pa mu je to bio izazov za koji je Filip zagrizao - te dodaje da je Iva samo kolateralna šteta:


-Žao mi je ove Hrvatice, na nju se obrušilo sve. Mada smatram da je ona dovoljno inteligentna devojka i primećujem da se ona buni i svađa sa njim kada primeti neke nelogičnosti u njegovom ponašanju. Filipu nije bilo bitno da li će da smuva Šopićku, Krunićku, Ivu ili neku četvrtu. Samo da nekog smuva. Znam pouzdano da se nikad ni za jednu devojku ne cima, ne brine, te su scene u kojima plače nas iskreno nasmejale jer znamo šta je fora i njegov cilj. Izigrava cirkus da bi stavio lovu u džep i samo nastavio svojim putem, bez ijedne od tih zadrugarki. Voli seks pa mu dodatno dođu dobro ti momenti bliskosti, pa makar bilo i maženje sa Ivom. Jednostavno je takav ali ga mi volimo. Ako ne pobedi u opkladi, moraće opet pred kamere... samo u Zadrugu 4 - završava priču naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

26.05.2020 17:09

Filip se ovako nikada nije ponašao. To jeste činjenica.