Mensurova majka doživela infarkt!

Autor: Pink.rs

Zadruga

27.05.2020

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana ljubavna drama Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića dostigla je vrhunac. Njih dvoje su raskinuli, a Mina nikako ne može da prihvati da je ostavljena, zbog čega redovno ima psihičke lomove.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur

S druge strane, ni Mensur nije najbolje, pa često možemo videti kako plače i koliko mu je teško zbog cele situacije.

Ovi krahovi zadrugara svakako najteže padaju njihovim roditeljima, a sada se prvi put oglasila Mensurova majka Naila, koja je ogorčena zbog Mininog ponašanja.

- Mina maltretira moje dete. Moje dete nije bez roditelja, ima mene, ima brata, neka se skloni od njega. Imala sam infarkt jednom od nje, moje dete je iskreno. Pokrenuću tužbu, ne mogu više taj njen blam da gledam. Mene interesuje samo moje dete, on nije stoka, nego je gospodin. Narod ga voli zato što je iskren. Njoj ne odgovara ni dobro ni loše, on sve pokušava, a ona hoće samo da ga maltretira - rekla nam je Mensurova majka u jednom dahu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur

- To što ona glumi da joj nije dobro, moj sin joj nije kriv. Neka se skloni od njega, da ja ne bih napravila haos. Moje dete mi je sve u životu i neću da gubi život sa njom - zaključila je Mensurova majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

27.05.2020 21:35

Mini je uzeta igračka. Dete je ljuto. Vratite joj igracku.

Odgovori 10 0
Brka

28.05.2020 10:58

Ova majka je slepa i gluva. Da li je ona slušala svog sina koji ne zna lepo da razgovara. On se mesecima bez razloga svadja sa Minom. Kao da je završio glumačku akademiju.