(VIDEO) Udarila na Lunu najstrašnije: Pešićeva joj žešće sasula zašto je Kija bolje od nje, Đoganijeva pozelenela!

Autor:

Zadruga

31.05.2020

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredna zadrugarka bila je Jelena Pešić koja je odgovarala na pitanja predstavnika sedme sile.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena i Luna

- Ko ti se više sviđa kao muškarac, Marko Miljković ili Mensur? - glasilo je pitanje.

- Kao muškarac nijedan, a kao drugovi obojica - rekla je Jelena, iako je pre nekoliko dana izjavila drugačije.

- Kako objašnjavaš činjenicu da si upletena u mnoge bitke i za sve sukobe u Beloj kući kako su rekli Đedović i Lepi Mića? - glasilo je pitanje.

- Mića je danas rekao da sam čista kao suza, ja se ovde družim i sa Mensurom i sa Borom, i sa Filipom, mislim da je to nesigurnost njihovih devojaka. Niti im se ja udvaram, niti vulgarno igram, niti koketiram, to što me zagrle povremeno, to se shvati pogrešno, to mogu da prepišem devojkama da se osećaju nesigurno. Ja prvi put čujem da ove muškarci ne mogu da imaju drugarice. Ti njihovi muškarci se druže sa mnom, ja nikoga ne vučem za rukav. Taj Mensur 10 puta na dan me zove, Bora isto tako, setili smo se da se Milica Kemez ljutila što neću da sedim sa njima, krivicu traže na pogrešnoj strani. Ja nisam ni sa kim bila, od Milice Kemez, kada je ona u pitanju, ne znam odakle da počnem, da netrpeljivost i sa moje strane postoji, ali zato što je ona negitavna. To je devojka koja je stvarno imala težak život, odjednom njoj smetaju neke stvari. Ona preuveličava moj odnos sa Borom, on je umiljat, voli i da zagrli, mene, Anu Korać i Draganu je uvek izdvajao. Što se tiče Lune i Marka, ona kada krene svađu sa mnom, kaže sve što misli, nikakav raskid, nikakvo pomirenje ne može da me poremeti. Luna i Marko ne mogu, niti bilo ko iz ove kuće. Ne želim više da se bavim Milicom, to da ja nečiju vezu kvarim nije tačno, jer se ja ne guram nigde. To što su one nesigurne, neka reše same sa sobom - rekla je Jelena.

Dokazala si i pokazala da si najveća dama, ti i Kija. Zašto zadrugari pokušavaju da te ponize na sve načine? - bilo je još jedno pitanje.

Traže mi najsitniju greškicu, pa to preuveličaju. Kao što je i to što volim da pijuckam, a sad ću da vam kažem. Oni kada pomenu to pivo, i sa tim, ja ne pravim greške, kao one i kad su trezne. Ja mislim da ovde mnogima smeta što ne mogu da mi pronađu grešku, ja sam negde imala razne te poteškoće u životu, ja i dan danas učim, a one ne podnose to što ne mogu da mi poture nogu, već tu nogu preskočim i nastavim dalje! Prija mi što sam dama kao Kija, hvala na tome - dodala je Pešićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petko

31.05.2020 09:20

Jelena se najbolje ponaša u Zadruzi.

Odgovori 11 2
Beban

31.05.2020 09:39

Kija je bolja od Lune u svakom pogledu.

Odgovori 11 2