Eskalacija teškog nasilja! Napad na Gagija flašom: Jedna reč je izazvala haos, a sve zbog nje!

Autor:

Zadruga

31.05.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani dobio je pitanje od novinara, a ticalo se njegove bivše devojke Milene i odnosa sa bivšom suprugom Anabelom Atijas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Zversko prebijanje Anabele, opravdao si da si bio pod uticajem droge, da ti je majka bila bolesna... Da li je i to što te je Milena prijavila policiji za maltretiranje isto teo slabosti? - glasilo je pitanje za Gagija.

- Nežni cvetić - dobacila je Tara Simov, usred njegovog izlaganja.

- Veza nije bila fantastična, što se tiče nje, tu je bilo koškanja, nije bilo batinjanja, nije bilo nasilja, ja lobanju nisam otvarao, lažov patološki. Da sam otvorio lobanju, ja bih završio u zatvoru. Ona me nije ni tužila, ništa nije... Tara j*di govna! Stalno nešto prebacuje - rekao je u besu Gagi, iznerviran Tarinim dobacivanjem.

- Ti nisi nasilnik, ti si monstrum! Puši ti k*rac! Je l' ti jasno? - odbrusila je Tara.

- Ti si mali delikvent, sedi dole i jedi g*vna, ti si maloletni delikvent, nisi bolja ništa od mene, ja znam zašto to kažem. Da nastavim ili ćemo da slušamo Taru Simov? - rekao je Gagi i odlučio da sedne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading