(VIDEO) Kamere sve snimile! Sve je farsa: Maja dobija instrukcije da uništi Janjuša!

Autor:

Zadruga

02.06.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina je obelodanjena! Maja Marinković je nakon odlaska na poligraf otkrila sve sumnje vezane za njenu i Janjuševu aferu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Janjuševa preljuba (s obzirom da je u braku) je ispala istinita, na zaprepašćenje ostalih zadrugara koji su bez obzira na Majino iznenadno priznanje, a Janjuševo negiranje, celu priču primili sa određenom rezervom sumnje.

S obzirom da su oboje na kraju priznali svoju "grešku", javno, za crnim stolom, postavlja se veliko pitanje šta će se dalje dešavati sa ova dva zadrugara, bivša ljubavnika s obzirom da je oženjeni Janjuš načinio preljubu, a Maja ispala nečasna otimačica tuđih muževa.

Bilo kako bilo oboje su na stubu srama.

Postavlja se i pitanje šta je Marinkovićevu nateralo da tek tako iznenada obrne priču i obelodani sve šta su ona i Janjušević počinili iza leđa drugih ukućana?

Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz hotela u kome Lepi Mića i Maja Marinković otvoreno razgovaraju o njenoj ljubavi prema Marku. U par navrata Lepi Mića joj je sugerisao da bi trebalo da "prizna sve", po svaku cenu, pa kud puklo. S obzirom da bi istina dovela do propasti braka Janjuša i njegove žene Ene, Maja koja je stambeno obezbeđena bi ponudila Janjuševiću smeštaj, te bi sve vuklo ka zajedničkom životu i vezi kojoj se zadrugarka potajno nada.

- Kako da mu kažem to Mićo? Ne mogu.. - rekla je Maja.

- Što? Pošto nemaš gde da živiš ako se rastaješ sa ženom, dodji živi samnom kod mene. Ustaneš i kažeš "Evo, da pokažem koliko ga ja volim! Ja sam odmah spremna da ga primim da živi kod mene" - govorio joj je Mića.

- Pa istina - zaključila je Maja.

Da situacija bude još zanimljivija i komplikovanija, nije samo Lepi Mića bio taj koji je očigledno provocirao Maju za priznanjem, već se tu našla i Zorica Marković. Zanimljiv detalj, koji je očigledno svima promakao je taj "sa kim" je Maja diskutovala jedne večeri upravo o Zorici, dok je sama bila u hotelskoj sobi.

- Zorica koja priča pet različitih verzija. Meni sinoć kaže reci "Ja ovog čoveka volim najviše!", idi u pab lezi pored njega, ajde da piješ... Sada ustaje i priča mi neku potpuno drugu priču - pričala je Marinkovićeva pred ogledalom, obraćujući se produkciji!

Da li je Maja Marinković svojevoljno priznala aferu sa Janjušem ili je ipak bila pod pritiskom ova dva zadrugara, ili možda nekog trećeg?

Ostaje da se razreši do kraja rijalitija u poslednjim danima boravka zadrugara u Beloj kući.

U narednom video-prilogu pogledajte kako je Janjuš reagovao kada je saznao za Majinu ponudu. Naravno, sa njim je bio i Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

02.06.2020 13:31

Nema istine a ni pravde.

Odgovori 11 0
Šola

02.06.2020 13:33

Lažirali rezultate poligrafa.

Odgovori 11 1
Krsta

02.06.2020 14:41

Maja ološ i rugoba. Ko bi nju poljubio?

Odgovori 12 1