Adam Đogani sprema tužbu: Anabela će završiti na sudu, od nas Đoganijevih pravi nasilnike!

Autor:

Zadruga

02.06.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Ðogani, bivši učesnik "Zadruge 2", za Rijaliti otkriva da će podneti tužbu protiv Anabele Atijas, koja je u emisiji uživo iznela informacije da mu je majka prodata kao belo roblje i dovedena sa Kosova kao kupljena 16-godišnja devojčica, koja je pobegla iz kuće zbog maltretiranja i porodičnog nasilja, koje je pretrpela od Adamovog oca, Daria Ðoganija, ali i cele porodice Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam Đogani

- Moja majka i otac su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na Kosovu. Nikada nije preživela nasilje niti ju je moj otac tukao, kako tvrdi Anabela. Moji se jednostavno nisu slagali i razišli su se mirnim putem. Imao sam tri i po godine kada mi je majka napustila Srbiju i krenula za Nemačku sa svojom majkom i jednim delom rodbine.

Dogovorila se sa mojim ocem da ja ostanem u Srbiji jer nije znala kako će se snaći u velikom gradu daleko od Srbije. Tek kad sam napunio 11 godina mogao sam da je vidim. Volim majku i ona nije loša osoba. Jednostavno nas je razdvojilo ratno stanje i snalaženje za život - otkriva nam Adam i dodaje da je majka stalno pitala za njega, ali da nije mogao da ode u Nemačku jer su sve granice bile zatvorene, a jedna od najtraumatičnijih godina bila je 1999, kada je počelo bombardovanje Srbije:

Adam: Roditelji su mi se razišli u miru, a nisam mogao da dođem kod nje u Nemačku jer je bilo ratno stanje

- Bilo je ratno stanje, moj otac i tetka Nađa su bili uz mene sve vreme mog odrastanja. Nađa mi je kao druga majka i ona me je čuvala sve vreme. Majka me nikada nije zapostavila niti napustila bez znanja da li sam gladan i na sigurnom. Moji roditelji su se razišli mirnim i civilizovanim putem. Anabela je iznela gnusne laži, po kojima ispada da su Ðoganijevi nasilnička porodica, te da mi je majka pobegla od kuće, da je prebijena i da su je maltretirali. Ništa što je iznela u javnost nije istina i za to će odgovarati na sudu. Najgore od svega je što nedužne ljude ubacuje u priču i pravi skandale ljudima koji nemaju veze sa rijalitijem, pritom je niko od nas ne vređa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading