Besna kao ris! Oglasila se Janjuševa žena: Stavila tačku na sve!

Autor: Pink.rs

Zadruga

02.06.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne noći u rijalitiju ''Zadruga'' organizovano je poligrafsko ispitivanje Maje Marinković, a mnoge tajne o njenom odnosu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem isplivale su na videlo! Između ostalog, poligrafom je potrđeno da je Janjuš rekao Maji da će se razvesti od Ene.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ena Janjušević

Ena nije mogla da sakrije da je besna kao ris nakon sinoćnjeg poligrafa.

- Nemojte da me zovete, rekla sam vam već. Nema potrebe da okrećete moj broj telefona! Nemam nikakav komentar - poručila je Ena Janjušević kroz zube za Pink.rs, a nije mogla da sakrije koliko je besna zbog sinoćnjeg poligrafa.

Podsetimo, Maja je sinoć priznala i da bi volela da se Janjuš razvede od Ene, kako bi ona bila sa njim, a otvoreno je priznala i da je zaljubljena u njega. Takođe, Marinkovićeva je otkrila i da će Janjuša primiti kod sebe u stan, ako ga žena izbaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

02.06.2020 14:23

Janjuševa žena treba da veruje svojim očima a ne lažima ološa Maje, lažiranog poligrafa i zadrugara koji nikome ne žele dobro.

Odgovori 10 1
Krsta

02.06.2020 14:26

Kako je sve providno i lažno bez ikakvih dokaza. Sve je montaža i laža.

Odgovori 10 1