Kakav obrt! Drug bivšeg košarkaša otkriva njegov plan: Janjuš se ženi Majom Marinković, razvodi se čim izađe iz "Zadruge"!

Autor: I.Karić-G.Doljančević

Zadruga

03.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna afera oženjenog Marka Janjuševića Janjuša i starlete Marije Maje Marinković prikovala je za ekrane gledaoce širom regiona, te je nakon emisije u kojem je podvrgnuta poligrafskom ispitivanju Janjuš prelomio i shvatio da ne želi da je izgubi, koliko god se trudio da sakrije svoja iskrena osećanja i emocije prema Marinkovićevoj, sa kojom je u nekoliko navrata imao i seks, te planira da sa njom nakon svega stane pred oltar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

Ipak, najveća prepreka ka tome je još uvek vezanost za zakonitu suprugu Enu, koja od šoka ne može da dođe sebi šta je doživela od izabranika, ali i oca njene devojčice Krune.

- Sa sigurnošću vam tvrdim da je Janjuš ozbiljan kada je rekao da će se oženiti Majom. Plaši se reakcije naroda i Ene, koja je šokirana njegovim ispadima, ali on je totalno odlepio za Majom. Nakon poligrafa, kada je video njene reakcije i da je sve to boli kao devojku kojoj je obećao sve po izlasku iz rijalitija, shvatio je da želi da je zaštiti jer svoju ženu nikada nije voleo. On je čak u više navrata izjavio da je brak sa Enom nastupio samo zato što se rodila Kruna, koju on voli najviše na svetu, ali nikada nije želeo zajednicu sa sadašnjom ženom - počinje priču Janjušev drug za Srpski telegraf koji je dobro upućen u to od kada datiraju njegove simpatije prema Maji:

 Janjuša samo brine kako će ćerka Kruna da reaguje na Maju i plaši se da ga ne zamrzi zbog toga što napušta njenu mamu

- Janjušu se svidela Majina vatrenost i drčni stav još od "Zadruge 2", kada se potezala priča o tome da je zaljubljen u Anu Korać. Budalaštine. Njemu se Marinkovićka sviđa od početka, samo tada nije bio momenat da joj priđe jer je već imao epitet švalera zbog povezanosti sa raznim starletama iz rijalitija. Najviše od svega ga brine kako će ćerka Kruna da reaguje na Maju, da će ga zamrzeti zbog odluke da život nastavi sa drugom devojkom, koja nije njena mama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković priznala je na poligrafu da su se ona i Janjuš ljubili u garderoberu, oralno ga je zadovoljila više puta nakon žurki, ali je i negirala da su imali seks, što se ispostavilo netačno jer je novopečeni par zaista imao vrele akcije.

- Dovoljno je da mu vidite facu kada priča o seksu sa Majom, on je prvo i želeo samo to jer mu je bila atraktivna i seksepilna, kažem već, od samog početka, ali se vremenom zaljubio i baš otkinuo na nju. Imao je fantazije u krevetu sa njom, ali, nažalost, nije mogao sve da isproba zbog kamera i ograničenih mogućnosti da se sakrije. Ne znam kako će sve ispasti na kraju, ali veštačko održavanje braka sa Enom, koji, po svemu sudeći, ne vodi ničemu, a i bolje je za nju da nađe nekog ko će joj se posvetiti, a Janjuš će svojim putem. Skeptičan je zbog Krunine reakcije i zato je izjavio da će se ubiti ako mu želja krene po zlu - završava izlaganje izvor za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: printscreen/youtube.com

Luna: Slobi sam bila strast, Kiju je voleo!

Luna Ðogani podsetila se svog odnosa sa Kijom Kockar i Slobodanom Radanovićem, koji je obeležio "Zadrugu 1".

- Da li se saosećaš sa Majom i da li je razumeš - upitao ju je voditelj Darko Tanasijević.

Luna: Da, ja sam ovde jedina koja može da priča, koja razume Maju! Kada je Kija ušla ovde, mene kao da je spucao plafon, totalno sam se izgubila. Ja sam bila u fazonu da je on moj dečko. Kada je ona ušla, on je mene stegao za ruku i rekao da nas ništa neće razdvojiti i obećao mi je to jer je video moju facu. Ja sam na kraju ispala budala, ja sam njemu navodno bila strast jer je nije imao u braku, a u tom trenutku sam mu bila najveća ljubav, u koju se kleo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

03.06.2020 08:12

Izazivam Janjusa da se ljubi u usta sa Majom.

Odgovori 13 0
Dera

03.06.2020 17:46

@Bata - Pa da se ispovraća.