(FOTO) Skandalozna osveta: Janjuševa žena ne gubi vreme, uhvaćena u prisnoj pozi sa drugim muškarcem?!

Autor:

Zadruga

04.06.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već mesecima u medijima ne jenjavaju vesti o prisnom odnosu oženjenog Marka Janjuševića i zadrugarke Maje Marinković, a prava bomba je bila njeno priznanje da su oni zaista u emotivnoj vezi, pa je tim povodom bila i na poligrafskom testiranju i otkrila sve detalje njihovog odnosa.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Janjuš sa ženom Enom

Nakon toga, Janjušević je više puta hteo da pobegne iz rijalitija, ali su ga sprečili.

Reklo bi se da su oni sada ponovo zbliženi, a Maja sama kaže da je svesna da greši, ali da ne može protiv sebe i svojih emocija, pa su ona i Janjuš najčešća tema debata za crnim stolom, dok se neprestano pominje ime njegove supruge Ene i ćerke Krune.

Ono što je izazvalo opšti haos e fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama na kojoj je navodno Janjuševa supruga Ena, koja sedi, kako izgleda, u krilu nekom tipu i deluju veoma prisno. 

Foto: facebook.com/printscreenZadruga

Mnogi komentarišu da je cela situacija u kojoj je trenutno nalaze, dogovor između Janjuša i njegove supruge, dok mnogi i dalje ne razumeju kako je moguće da je Ena uspela sve da mu oprosti i da li će mu ovog puta preći i preko ovoga.

- Opaaa, bre - samo je jedan od komentara, šokiranih pratilaca koji su do sada sažaljevali Janjuševu suprugu, jer se našla u ovakvoj situaciji po ko zna koji put, jer je, da podsetimo, Janjuš napustio prvu sezonu zbog Ane Korać, a onda bio prisniji sa Ivanom Šopić i konačno na kraju priznao vezu sa Majom Marinković.

Sličnost Ene i ove žene na fotografiji je neverovatna, ali da li je to zaista Janjuševa supruga, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

04.06.2020 16:12

Ako, ako, samo tako.