Mnogo više od 150.000 evra! Kristijan otkrio za koju tačno cifru ulazi u Zadrugu 4, pašće vam vilice do poda!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

06.06.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se velika prašina u javnosti kada je obelodanjeno da Kristijan Golubović ulazi u četvrtu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan

On je već poznat po svom učešću u Farmi, gde je prisnim odnosom sa Stanijom Dobrojević privukao ogromnu pažnju gledalaca. Dugo se nagađalo koliko košta njegov šestomesečni honorar u Zadruzi, pa se došlo čak i do cifre od 150.000 evra. 

U medijima se spekulisalo da je 50.000 evra dobio unapred, kao i da se dogovorio sa produkcijom da dobija mesečni honorar od vrtoglavih 25.000 evra. Sada je Kristijan rešio da stane na put spekulacijama i da otkrije iznos svog honorara.

Kristijan je Sulejmanu Memi Haljevcu, pobedniku "Farme" u njegovoj emisiji, otkrio koliko u stvari će zaraditi od ulaska u Šimanovce.

- Kažu oni meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 milja?! Evo da otkrijemo karte, pa nek me demantuju. Neću da uđem unutra ako neću moći barem jednu kuću da kupim - rekao je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading