Miljković razvio paklen plan kako da prevari Lunu! Marko prodaje njen stan, pa će da je šutne čim završi posao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković planira da proda stan devojke Lune Đogani, a kada bude uzeo pare od prodaje, on će da nestane glavom bez obzira, saznaje Rijaliti.

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official/Pink Tv
Marko i Luna

Kontroverzni par iz rijalitija "Zadruga" već godinu šokira domaću javnost svojim čudnim odnosom. Nakon što je momak iz Brusa ušao u sezonu tri, a onda mu se Anabelina ćerka pridružila, tada su počele da isplivavaju stvari koje su se dešavale u poslednjih godinu dana. Naime, pobednica "Zadruge 2" izjavila je da želi da promeni stan u kome živi, baš onaj koji je za nju izabrala mama Anabela, uz izgovore da joj se ne dopada. Pozadina je ipak nešto drugačija i njoj se sprema haos kakav nije doživela.

- Luna se ponaša kao da je bez mozga, kao da ju je Marko omađijao i bukvalno vezao za sebe. Ona radi sve što on kaže, slepo mu veruje i plaši se da je ne ostavi. Na sve načine se trudi da mu pokaže da mu je lojalna i da ga voli. Ona je spremna bukvalno na sve zbog njega. Da učini sve što on traži od nje. I Anabela je toga svesna i zato se ponaša tako grozno prema budućem zetu. Ona je videla da je manipulator, a zna da je njena ćerka i te kako labilna devojka. "Marko ima plan da proda Lunin stan. Ona mi je to rekla, rekao joj je da želi nešto lepše, veće i luksuznije. Ja znam da on ima drugi plan. Marko je ološ koji želi da proda stan moje ćerke i onda da pokupi pare. Ja ću da ga odrobijam ukoliko to bude uradio. Neće izaći na dobro" - prenosi izvor blizak Đoganijevima koji zna sve tajne ove porodice, pa nastavlja:

 Te pare su i male šta sam prošao zbog budale. Onda je čistim iz života, rekao je Marko pre ulaska u "Zadrugu 3"

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

- Marko je namazan, on će da nagovori Lunu da prepiše stan na njegovo ime, da mu bude lakše da pokupi sve pare kada ga bude prodao. Kako se stalno dovodi u pitanje njena ljubav, njena ozbiljnost i to da li je konačno odrasla ili je balavica koja igra igrice, stan će biti dokaz njene ljubavi. Luna planira da sve stavi na Markovo ime, da mu kaže da mu sto posto veruje i da je on čovek njenog života. Ona je to rekla i Anabeli i ova je htela da je zadavi golim rukama kada je to čula. Zato i mrzi Marka i ne može da ga smisli. Sa druge strane, on radi na tome da majka i ćerka prekinu svaki kontakt kako bi mogao da ostvaruje svoje paklene planove. Jedva čeka da strpa parice u džep i zauvek kaže zbogom devojci koju ne može da smisli - nastavlja izvor Rijalitija koji nije želeo da ga imenujemo zbog eventualnih posledica koje može da ima.

- On će poraditi na ovome čim se završi "Zadruga 3". Kako puca na jedno od prva tri mesta, i tada će da dobije lepe pare, lova od Lunine gajbe i honorari biće dovoljni da sredi i porodičnu kuću u Brusu kod mama Nede, ali i da sebi kupi stan u Beogradu, kao i da uloži u modni brend koji već ima. "Te pare koje budem uzeo od Luninog stana biće naplata za sve stresove koje mi je ta bolesna devojka nanela. Povraća mi se od njene vriske, od njenih napada ludila. Od svega što ona radi. Te pare su i male šta sam prošao zbog budale. Onda je čistim iz života. Đoganci meni ne trebaju za vratom više", rekao je Marko na kontu svojih planova. Luna ne zna šta je čeka, spremna je da mu ostavi sve u ruke, misli da on radi za njeno dobro. Opet će da se savije i dođe kod mame Anabele da plače kad joj on sve bude uzeo i proćerdao. Nije isključeno da mu je i svoje honorare obećala - završava odlično upućen izvor Rijalitija.

Ubedio je da stan ne valja!

Marko Miljković ubedio je devojku Lunu Đogani da je stan koji joj je majka Anabela Atijas kupila loša investicija.

Čim je kročio u njega, on je počeo da mu nalazi mane. Rekao je kako su izolacije loše, kako je sve sklepano i kako će se stan raspasti za dve godine.

- Kritikovao je Lunu jer stan nema terasu, pa on nema gde da izađe da puši i digne sve četiri u vazduh. Ubedio ju je kako može papreno da ga uvali nekome i da kupi duplo bolji na još lepšoj lokaciji. Ona se napalila na priču i već je barena - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero

09.06.2020 15:54

Prodaće stan pa će pobeći u Swiss.

Odgovori 11 0