Definitivno kraj!! Dragana i Edo otkrili detalje raskida u emisiji uživo!

Autor:

Zadruga

15.06.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Edis Fetić su stavili tačku na svoju vezu, a u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem su otkrili šta je bio najveći problem u njihovom odnosu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

- Tu smo gde smo, čekamo kraj rijalitija, pa svako svojoj kući - istakla je Dragana.

- Tako je bolje za oboje, mi se u stvari nismo ni poznavali... Taj bitniji deo za život dvoje ljudi nismo. Postojala je i ljubav - dodao je Edo.

- Deluješ više razočarano od nje - prokomentarisao je Ognjen.

- Pa delujem. Ona je ušla ovde i nije imala šta da izgubi, ja sam izgubio sve. Moje je da se borim, ali mislim da sam izgubio sve. Ona, da ne kažem, ne laže, ali sam došao do te istine, govori "delimičnu istinu" - odgovorio je Fetić.

- Ja smatram da neke stvari ne treba reći do kraja. Nekad je bolje prečutati, ako je za nečije dobro - dodala je Dragana.

- Ali prećutala si bitne stvari, koje su uticale na naš odnos. Glavni problem je što ne veruje pravim ljudima - prokomentarisao je Edo.

- Neke stvari i kockice se nisu uklopile, kako sam ja mislila da će biti. Mi smo se dosta puta i razilazili, više nije bitno... Danas sam nešto razmišljala, povezala neke stvari... - govorila je Dragana.

- Evo, opet ona. Reci! - iznervirao se Edo.

- Ne želim, želim da stavim tačku - istakla je Mitrova.

- Nikada u životu me neće videti posle ovoga, toga mora da bude svesna. Nećemo imati ni komunikaciju, ništa nas ne vezuje, pokušali smo, bili zajedno - izgoreo je Fetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading