Zorica Marković bacila oko na piletinu!

Autor: G. Doljančević - D. Lukić

Zadruga

20.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć imali svojevrsnu zabavu, a pevačica koja ih je zabavljala na žurci bila je Rada Manojlović. Svi učesnici su se veselili uz njene hitove, a u jednom trenutku u dvorištu su se osamili Zorica Marković, Milan Milošević, Dušan Zdravković i Anđelo Tomić. Zadrugari su ćaskali o seksu, a Zorica je rešila da sa mlađanim sportistom ima odnos u beloj kući.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Naime, Zorica i Milošević su komentarisali kako mladi vode ljubav, njih ne zanimaju kamere i opušteni su, a novinar je na to rekao:

- Mi ćemo se je*ati kad dođemo kući. Nećemo ovde - rekao je Milošević na temu seksa.

- Šta ti pričaš? Govori u svoje ime. Hoću ovde da se je*em, ti ne moraš. Baš mi nešto došlo ovde da to uradim. Ti ne znaš kako sam ja luda. Kad mi dođe moje ludilo, onda ne biram - rekla je Zorica i potom dala Dušanu svoje naočare. Anđelo je primetio da je pevačica veoma ljubazna prema njemu, te mu je rekao kako će sada morati da kresne Zoricu da bi joj se odužio, međutim, Zorica je pokazala da ima ozbiljne namere.

- On se mene plaši. Ja ga zovem da šetamo i pričamo o seksu, on neće. Ja sam planirala da ga filmski poljubim tokom šetnje, a posle šta bude. Možda samo poljubac, a možda i nešto više, zavisi od reakcije. Imala bih seks s njim - poručila je Zorica, a Dušan je bio vidno iznenađen njenom reakcijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading