Pavle Jovanović prorekao je sve što se do sada desilo u "Zadruzi 3", a tek kad čujete ove reči ostaćete zabezeknuti!

Autor: Espreso

Zadruga

16.06.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle, koji je sa Draganom imao burnu aferu još pre nego što su oboje postali učesnici "Zadruge", ispričao je da mu se Mitrovljeva zgadila u trećoj sezoni, posebno kada je uplovila u vezu sa oženjenim Edisom Fetićem, koji je omalovažava pred kamerama, a nekada to radi i sama sebi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović

Poznato je da Pavle ima dobru procenu o zadrugarima, što je pokazao prilikom svog učešća, a poznato je i to da Draganu zna mnogo dobro, šta više možda i bolje nego njen bivši muž Siniša Dragutinović.

Pavle je za beogradske medije prorekao raspad romanse Edisa i Dragane mnogo ranije, ali i otkrio da je u kontaktu sa Zilhom Fetić, inače prema njegovom mišljenju, jednom divnom ženom.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha, Edis

Osim što je komentarisao parove, uključujući i Lunu i Marka, Davida i Anu, Pavle je otkrio još mnogo zanimljivih detalja iz svog života u spoljnom svetu.

Ono što će vam najviše privući pažnju jeste kako je pričao o koronavirusu mnogo pre nego što je epidemija zavladala svetom.

RepublikaFoto: e-stock agency
Pavle Jovanović

- Mislim da je to dignuta panika, ako napadne čoveka koji već boluje od nečega, tu postoji opasnost da čovek strada, ali neko ko ima jak imunitet i ko je zdrav i prav, da se razboli mislim da je kao i kod svakog drugog. Od običnog virusa koji je bio pre umro je neki broj ljudi, tako da bilo koji virus da pogodi nekoga sa slabim imunitetom, čovek može da bude u opasnosti. Digla se medijska frka - rekao je Pavle.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading