Crno mu se piše! "Gagi će platiti što mi je zlostavljao ćerku": Anabelina majka ogorčena na bivšeg zeta!

Autor: alo.rs

Zadruga

16.06.2020

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Polutak, majka Anabele Atijas, koja u rijalitiju "Zadruga" vodi bitku sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem i ćerkom Lunom Đogani, oglasila se za domaće medije.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Anabela, Gagi i Luna

- Gagi će mi platiti za to što mi je zlostavljao ćerku - rekla je ona besno, pa dodala:

- Nisam znala da moja naslednica trpi nasilje u braku. Ušla je u rijaliti da izbaci to iz sebe - dodala je Jadranka, pa se osvrnula na brak Anabele i Gagija, kao i na navodne batine koje je izneo Mirko Gavrić, a Gagi priznao u rijalitiju:

- Zbog svojih unuka nisam ništa mogla da uradim bivšem zetu, ni kad sam saznala za mučenja - rekla je Anabelina majka, pa pomenula učešće Lune Đogani u "Zadruzi 3", kao i na odnos koji ima prema svojoj majci:

- Lunino ponašanje i to što psuje majku, nema nikakvo opravdanje - završava Jadranka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mikser

17.06.2020 07:57

Dali BABA Bukva zna, da je njena hcerka zlostavljala Andreja, stolicom u glavu? dal zna da je Anabela ostavila malu decu i bila u Velikom Bratu javno se fackarila sa Mladenom. Dali je vidila agresiju Bukve u zadruzi. Protiv sam nasilja ali nije sve sta Mirko i Bukva iznose tacno, medijska paznja po svaku cenu. Sad i Bac hoce medijsku paznju a deset godina nije imala kontakt sa Anabelom, zasto? Sikter! Ima toga dosta sto se nezna jer Gagi nece da prica radi dece.

Dušan

17.06.2020 10:04

Jadranka Polutak rodila Anabelu Bukvu? Nekako mi nelogično.