Ispovest Zerine Hećo! Porok je uništio: Nakon godinu dana progovorila o svemu!

Autor:

Zadruga

17.06.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo je, obeležila drugu sezonu "Zadruge", kako zbog turbulentne emotivne veze sa Banetom Čolakom, tako i zbog javnog brijanja glave. Nakon rijalitija se povukla iz medija, a sada je progovorila o svom poroku.

RepublikaFoto: instagram.com/zerinooooo
Zerina Hećo

- Ispala sam dvorska luda, ali sve što sam uradila sebi uradila sam ne razmišljajući o posledicama jer sam previše emotivna, iskrena, kao i zbog trauma koje su se dešavale kroz moj život. Sve to je izašlo iz mene u tom zatvorenom prostoru. Mnogi to nisu shvatili na pravi način i delovalo im je kao da gubim razum. Sve to je bilo ružno, nekontrolisano i nesvesno ponašanje na neki način, kao i poroci, zbog čega se kajem i kajaću se ceo život. Alkohol je bio moj najveći neprijatelj tokom celog života - istakla je Zerina.

- Godinu dana se nigde nisam pojavljivala jer sam želela da sredim sebe i svoj život, da počnem da volim sebe, da shvatim prave vrednosti. Želela sam da krenem ispočetka - dodala je Hećova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading