Bivši učesnik progovorio o najintrigantnijim zadrugarima: Marko se trudi da bude Sloba, ali nikad mu to neće uspeti!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

17.06.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađan Jovanović napustio je rijaliti u Šimanovcima nakon osam meseci i posvetio se poslu u svom kafiću "Placer", u kom mnogobrojni prijatelji i gosti dolaze iz raznih delova grada na omiljenu kafu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mlađan Jovanović

U prijatnom ambijentu novog naselja Zemunske kapije bivši učesnik "Zadruge 3" otkrio je za Rijaliti da ne podržava ponašanje doskorašnjih cimera, ali, kako kaže, mesec dana pred kraj svako od njih vadi najjače oružje koje ima kako bi isplivao u prvi plan. Njemu je žao Janjuša, koji se našao u nebranom grožđu zbog afere sa Majom Marinković, ali Mlađa ističe da će se Marko tek kajati kad postane svestan šta je uradio. Jovanović je patrijarhalno vaspitan, ceni porodične vrednosti i ne ulazi mu u glavu da je Janjuš tako nešto mogao da uradi supruzi Eni, s kojom ima devojčicu Krunu.

- Što se tiče Janjuša i Maje, pitali ste me da li je to gluma da više zarade. Iskreno, kada sam bio unutra, delovalo mi je sve kao gluma. Sada kao gledalac, ne podržavam to uopšte. Svako ima prava na svoj život i svako odgovara za ono što uradi, ali, naravno, da mi se ne sviđa to što je Janjuš uradio, a ne sviđa mi se ni Majino ponašanje. Janjuš ima i ženu i dete napolju, mislim da se totalno pogubio, da je izgubio kompas i da više ne zna šta radi. Definitivno nije svestan šta je uradio i mislim da će se tek kajati kada izađe, kad bude shvatio neke stvari. Iskreno, ja bih najviše voleo da je gluma baš zbog njegove porodice, bili smo bliski dok sam bio u "Zadruzi" i Janjuš mi je mnogo dobar drug, i Maja je. Ali kada ovako sa strane gledam, naravno da to ne podržavam - rekao nam je Mlađa

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

Osvrnuo se na poljuljanu vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića, a on smatra da česte svađe koje prete da razore njihovu doskora stabilnu vezu vuku korene iz njene nikada prežaljene ljubavi prema Slobi Radanoviću.

Ana Korać neka Davidu kod kuće meša u tangicama, a ne na televiziji, rekao je Jovanović

- Mislim da Luna, koliko god voli Marka, nikada njega neće voleti kao što je volela Slobu. On joj je i dalje bolna rana, mislim da je Miljković svestan toga. Ajde kada uporedimo njih dvojicu, Sloba je iznad njega u svakom pogledu. On je svestan da nikada neće moći da bude kao Sloba i zato su tu non-stop te svađe oko toga, tvrdi bivši učesnik "Zadruge".

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Sloba

Treća veza koja je u zapećku od početka rijalitija zbog dosadne forme i trenutno neintrigatnih učesnika, Ane Korać i Davida Dragojevića, pokušava da se izdigne iz mrtvih. Naime, Mlađa smatra da se trenutno svi bore za što bolji plasman u rijalitiju budući da se i te kako približilo finale treće sezone. Zbog toga ga ne čudi što se Koraćeva latila onoga što najbolje ume kako bi privukla pažnju na sebe:

Mlađa: Janjuš nije svestan šta je uradio i mislim da će se tek kajati kada izađe. Ne podržavam to što radi sa Majom

- Video sam njene klipove, ja ne podržavam kada se devojke skinu i igraju u tangama. Mislim da takve stvari treba da ostanu za kuću i da Davidu igra u kući tako u donjem vešu. Ubeđen sam da to jeste njena rijaliti-igra, kakva god da je. I ne samo ona. To će svi sada da rade, da pred kraj pokažu pravo lice. Svi se oni bore za svoju finansijsku situaciju - kaže Mlađa.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
David i Ana

Jovanović je izdvojio četiri zadrugara koja od početka ne igraju nikakvu igru, pa makar i na svoju štetu.

- Mateja (Matijević), Matora (Jovana Tomić), Fića (Filip Đukić) i Karić (Stefan) najiskreniji su i jedino od njih ne možete da očekujete da će raditi nešto zarad rijalitija. Oni su takvi, prirodni, i to je to - zaključio je Mlađa za kraj razgovora.

Jovanović: Mateja, Matora, Fića i Karić su jedini učesnici "Zadruge" koji su iskreni i ne foliraju se

Foto: TV Pink/printscreen

Bes u rijalitiju ga koštao povrede, i dalje ima problema sa rukom

Mlađa je svoj bes u rijalitiju iskalio udarcem u zid, za koji je mislio da je od stiropora. Došlo je do povrede zbog koje mu je ruka bila u zavojima nedeljama, a bivši zadrugar i dalje oseća posledice:

- Nije prošla, i dalje imam probleme sa rukom. Idem svaki dan na terapije. Izvukli su mi te šine ili igle, šta su već. Trebalo je dosta ranije da vadim, ali zbog koronavirusa je sve odloženo i sada je šaka dosta ukočena i jedino bolnim vežbama može da se oporavi - priznao je Jovanović, prisećajući se trenutka kada mu je u "Zadruzi" pao mrak na oči.

Foto: Prntscreen/Pink

Da me je Nina volela, prepreka ne bi bilo

Mlađa je u rijalitiju uplovio u emotivnu vezu sa cimerkom Ninom Babić. Uprkos turbulencijama, emocijama, prepirkama i čarkama, ljubav je trajala skoro tokom čitave sezone, sve dok nije napustio Šimanovce. Iako su se oboje nadali da će romansu nastaviti i po izlasku, to se ipak nije desilo.

- A što se tiče devojaka, hvala bogu, ima dosta interesovanja! Ne znam šta bih vam rekao za Ninu, svi znaju kakav sam bio prema njoj, koliko sam se trudio, štitio je, ali očigledno nekome ne odgovaram. Mada, mislim da ako nekoga stvarno voliš, prepreka nema - zaključio je Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading