ŠOKANTNO: MIKI SE UNEREDIO!

Autor: J. V.

Zadruga

20.10.2017

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su ostali šokirani kada su ugledali Mikija sa mokrom trenerkom u predelu butina. On je tokom večeri imao problema sa grlom, zatim sa mučninom, a na kraju mu se desio i ovaj peh u kuhinji, dok je spremao večeru.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Naime, pčelar iz Kupinova je dobio tajni zadatak od Velikog šefa da se ponaša čudno sve dok svi ukućani ne odu na spavanje. Zadatak će se smatrati uspešnim tek ukoliko ga nijedan od zadrugara ne provali.

Miki je veoma ozbiljno pristupio zadatku, te je odmah krenuo u akciju. Rešio je prvi deo njegovog plana bude problem sa grlom. Žalio se kako puši 5 pakli cigara dnevno i da mu se nešto zaglavilo u grlu. Ukućani su se uplašili pa su odmah hteli da pozovu lekara.

Miki je šetao po dvorištu gde je bio Bane Čolak od koga je zatražio novu cigaretu. Bane ga je savetovao da ostavi duvan makar do sutra, zbog zdravlja.

- Je*o zdravlje, ako ne mogu da pušim - odgovorio mu je Miki.

Sve vreme tajnog zadatka Miki je ispuštao veoma čudan zvuk. Iz dvorišta se prebacio u kuhinju gde je uspeo da se poseče, ali je i to naravno bila gluma.

- Imao sam zamišljenog prijatelja. On se nije pojavio već 25 godina, jer ga je deda bacio u bunar. Hoće li narod misliti da sam lud? - izjavio je Miki.

U trećem delu plana, pčelar je uzeo sunđer i vodu i počeo da se prska po trenerci kako bi zadrugari mislili da se uneredio i da ima problem sa bešikom. Krišom je pozvao Lepog Miću da vidi šta mu se dogodilo, a pevač je ostao u čudu kada ga je ugledao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

- Jesi ti video šta se desilo? Druže nemoj me za*ebavati. Da li video neko ovo od ove dece? Neće to prikazati na televiziji? Mislim da je ovaj mali Anđelo provalio, on ako je video reći će Slobi, on Luni. - zabrinut je bio Miki, dok ga je Lepi Mića tešio.

Njima se pridružila i Saška Karan koju je Miki zamolio da ne govori nikome o ovome iako nisu u dobrim odnosima.

- Nemoj nikome govoriti Saška majke ti, jeste da mi ratujemo, ali nemoj nikome govoriti, sramota me! - rekao je Miki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading