Matora o iskustvu u samozadovoljavanju: POVREDILA SAM SE DOK SAM GURALA VIBRATOR

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je pre dve večeri ispričala Zorici Marković i Sanji Stanković kako se svojevremeno povredila vibratorom nakon što je prvo opisala kako je izgledalo njeno iskustvo u svinger klubu, u koji ju je odveo njen drug.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Matora otkrila svoja iskustva

- Svi misle da sam ja luda i slobodna, ali kad dođe do seksa, ja se postidim. Ko bi rekao. Drugar me vodio da se ka*amo zajedno na svinger partiju. Odveo i, kad su mi prilazili, ja se us*ala. On kaže - pi*ko jedna. Molila sam ga da idemo. Kad sam videla šta rade oko mene, pobegla sam - rekla je Matora, a onda nastavila da priča o vibratoru.

- Od druga sam dobila dildo za rođendan, a drugarici sam tražila vibrator. Ljudi, vi ne shvatate koliko je dobro. Ispovređivala sam se njim, bila sam modra dok se nisam naučila na njega. Navukla sam se na to. To je tako dobro. Mama ga je našla ispod jastuka, pa ga uvila u čist peškir. Živ blam me je pojeo - rekla je Matora bez trunke sramote.

Zorica: Ja to nikad nisam probala.

Sanja: Ma nema ništa dok te tip ne dohvati, pa te polupa po guzi malo - nadovezale su se njene dve zadrugarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading