(VIDEO) Zilha podnosi tuzbu protiv Eda i Dragane?! Ovaj prekršaj su počinili i više joj je prekipelo sve!

Autor:

Zadruga

25.06.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" Edis Fetić je priznao da nije siguran šta se dešava sa firmom u Novom Pazaru, koju je on otvorio na ime svoje ljubavnice Dragane Mitar, ali da ta firma ostaje u njenom vlasništvu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/zzilhaaa
Edo i Zilha

- Ta firma je verovatno i zatvorena, imaju ljudi ovlašćenje. Odradila je to što je trebalo da odradi. Firma je njena (Draganina), može da radi šta hoće. Na njeno je ime, ona je vlasnik - rekao je Fetić.

Ova firma se vodi na Draganu, a na adresu imovine koja je stečena u Edisovom braku sa Zilhom.

Kako portal Pink.rs saznaje, Fetićeva supruga će tužiti Eda, ali i njegovu ljubavnicu Draganu, jer od nje niko nije tražio odobrenje, a firma se vodi na zajedničku imovinu stečenu u braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Savko

26.06.2020 08:40

I treba da podnese tužbu. Ne može na zajedničku imovinu da registruje firmu švalerke. I da se ništa više ne vodi na supruga. Da on nema ovlašćenje podizanja i trošenja novca njihove firme bez njenog potpisa. Izgubio je poverenje jer je učinio više krivičnih dela kao suvlasnik.

Odgovori 10 0
Darko

26.06.2020 10:30

Edo je izgubio poverenje i ne može više da raspolaže nikakvim novcem u braku i u firmi.