(VIDEO) Luna pred napuštanje Zadruge, otkrila sve o odnosu Miljkovića i Jelene Pešić! Zgranućete se!

Autor:

Zadruga

29.06.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić razgovara večeras sa zadrugarima pred ovonedeljno izbacivanje. Prvo je obavio razgovor sa Lunom Đogani koja će kroz par dana napustiti Belu kuću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Bliži se kraj, već osećam olakšanje. Potreban mi je taj mali odmor, odbrojavam sate i dane kada ću otići kući.

Ostalo je dosta toga da se reši napolju, mama i ja ne možemo o svemu pred kamerama, biće vremena, ali drago mi je što smo bile na Rajskom ostrvu. Što se tiče tate, sa njim je sve standardno dobro. Nekad me iznervira, kad neće da spusti loptu sa mamom. Sa Markom je, da kucnem u drvo, sve kako treba. Mama i Marko nemaju dobar odnos, nekad se izignorišu, nekad provociraju. Često mu kažem da prećuti, kad hoće da iznese mišljenje. Najteže mi pada ta njihova svađa. Malo se plašim izlaska, kako će oni.

Detaljnije iz rijalitija Zadruga 3 možete pogledati ovde

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena i Marko

Tata ne može da izdrži, mora da joj odgovara. Najviše se plašim maminog i tatinog odnosa. Marko može da izignoriše, zbog mene, tata vidim da puca već, nema toliko kontrole. Danas mi je prišao i rekao da ga je mama opet provocirala. Neće biti lako napolju da gledam, ovde mogu da priđem, da porazgovaram sa njima, napolju ne mogu ništa - istakla je Luna, pa otkrila da li se boji da će se Jelena i Marko zbližiti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Jelena

- Prebolela sam (Marka i Jelenu), to mi nije ni na pameti. Jelena je ispala džek. Imam mnogo lepše mišljenje o njoj, nego o nekim devojkama koje su mi bile bliske. Sudbina je čudo, vreme će pokazati da li smo Marko i ja suđeni jedno drugom - odgovorila je Đoganijeva, pa otkrio ko ju je razočarao najviše:

- Iva i Mima su me razočarale. Mislila sam da ćemo se bolje slagati , mnogo je drugačije nego kad gledaš na TV-u - istakla je Luna.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading