Nađa Đogani usred noći došla u Lunin stan pa otkrila u kakvom je stanju! Evo šta će se desiti za devet dana!

Autor: Blic

Zadruga

01.07.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani juče u 18 časova napustila je "Zadrugu", gde je ove sezone bila gost, a ne takmičar koji se takmiči za glavnu nagradu. Nju je u toku noći u stanu posetila tetka Nađa Đogani, sestra njenog oca Gagija, koja nam je otkrila kako se Luna sada oseća.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Luna se dobro drži, sve je u redu, jaka je. Nije pogledala klipove još uvek, pa da zna šta se zapravo dešavalo. Kad Marko izađe doći će kod nas. Gagi, Marko i Luna, još devet dana. Biće to porodični skup, to su mi planovi. Podržavam tu vezu. Nesuglasice svuda postoje, ali sve je to za mladost - rekla je Nađa Đogani pa dodala:

- Luna je bila emotivna, plakala je. Jedva je čekala da izađe. Krivo joj je što nije mogla da nas odbrani zbog mame svoje. Ona sve zna, sve je shvatila. Sve je protiv nje, sve je ona navodno grešila, ali videće sama. Rekla sam joj da nije grešila, neka je, i ja bih kao ona uradila. Nije normalno da se majka onako ponaša, neka je majka 100 puta ne može to da radi. Gagiju su bitna samo deca, a Anabela ne. I njemu su tamo u glavu ubacili da je sam za sve kriv, a nije - kaže Nađa o Anabeli Atijas i njenom odnosu sa Lunom i Gagijem.

Kako je navela Lunina tetka, pobednica "Zadruge 2" srećna je što je ovu sezonu napustila ranije, 10 dana pre finala, koje je zakazano za 10. jul.

- Luna je srećna što je izašla ranije. Presrećna je, sestra ju je dočekala, grlile su se i sve je bilo emotivno. Porodica ostaje, sve drugo prođe - završila je Nađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoka

01.07.2020 14:27

Luna je obican lazljivi manipulator i bolestan narcisoid sa kompleksom nize vrednosti. Ima karakter deteta koje kada mu se nesto uskrati pocinje da histerise, urla, baca se po zemlji, patosu, asvaltu, plocicama ma gde da se nalazi i svojim uzasnim, nasilnim manipulisanjem pokusava da sve prisili da joj daju ono sto zeli. Luna nije sposobna da voli nema trunke enpatije u njoj, nema ni interesa a najprljaviju lukavost neki tumace kao intelegenciju.