OGLASILA SE KRISTININA MAJKA: Bitno je da moje dete više nije na infuziji i tabletama

Autor: pink.rs

Zadruga

21.10.2017

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Sloba Radanović svoju suprugu Kristinu Kockar u rijaltiiju "Zadruga" prevario sa Lunom Đogani, nastao je pravi haos. Osim čitave javnosti, koja nedeljama unazad bruji o njihovoj vezi, svoj stav su javno izneli Luninin roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, Slobina mama Draginja Radanović, ali i prevarena supruga Kristina Kockar. Ipak, tu se pikanterijama iz bračnog života popularnog pevača i njegove supruge ne nazire kraj.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Slobodan Radanović i Kristina Kockar

Nakon Slobinih i Lunininh roditelja, koji su stali u odbranu svoje dece, i Kristinina majka Nadica rešila je da svoju naslednicu uzme u zaštitu i otkrije javnosti šta je njena ćerka prošla zbog čitavog skandala, ali i iznese prljav veš.

Ona je na Fejsbuku komentarisala aktuelna dešavanja iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima i tom prilikom otkrila da je njena ćerka prošla kroz pravi pakao.

- Moja Kija je prošla pakao zbog izdaje. Bilo bi pošteno da su se lepo razišli, da joj je rekao u lice pošteno bi bilo. Ipak su i on i ona naša deca iz komšiluka. Bitno je da moje dete više nije na infuziji i tabletama. Moja Kija stavi flaster na srce, osmeh na lice, pa međ' ljude - napisala je Kristinina majka i dodala da je istina da je njen zet imao njihovu finansijsku pomoć.

- Kupovala sam ja njemu bilborde po gradu, pa sad to niko ni ne spominje, što mi je i drago - spomenula je Nadica i dodala da "treba samo biti čovek".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading