"Zamolila nas je da je ne pljujemo više": Adam Đogani otkrio detalje razgovora sa Lunom, Đoganijeva zna sada sve!

Autor: srbijadanas.com

Zadruga

01.07.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani se oglasio pa otkrio detalje razgovora sa Lunom Đogani, nakon što ju je sačekao u Šimanovcima, kada je napuštala "Zadrugu 3".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Adam Đogani

- Bio sam mnogo srećan. Nekako je ovaj put drugačije. Baš sam bio srećan, nedostajala mi je puno - rekao je Adam pa nastavio:

- Pričali smo, ništa specijalno, ali ona je svesna da smo morali da se oglašavamo, kao i to da ako pecneš nekoga, ne možeš da očekuješ da se taj neko ne oglasi. Svesna je da je Anabela pominjanjem naših imena znala da ćemo se oglasiti, a kamoli što je Gagi dao odobrenje. Delimično smo ga ispoštovali, jer je dogovor bio da se ne oglašavamo. Zamolila nas je samo da je ne pljujemo više. Srećna je sada, ima još 9 dana bre, taman da se spremi. Naravno, nedostaju joj. Nađa je detaljnije pričala sa Lunom, čak smo mi i otišli da jedemo, ona je ostala sama sa njom i dugo su pričale. Luna je svesna i zna sve - rekao je Adam, a na pitanje da li su govorili o učešću u "Zadruzi 4", Đogani je rekao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Možda se ponovi Zadruga 2. Ne znam, videćemo, i da uđem, sve bih drugačije. Ipak sam se ja promenio dosta od tad. Ne znam videćemo još - rekao je kratko Adam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading