LUNA PIJANA ZVALA GASTOZA! Otkrivamo šta je Đoganijeva radila po izlasku iz rijalitija: Nenad: Pali, ćurko, ne bih te takao više!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" i pevačica Luna Đogani napustila je treću sezonu najgledanijeg rijalitija na Balkanu deset dana pre finala. Kako se Luna nije takmičila za glavnu nagradu, ovo je bio očekivani potez produkcije, ali su njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, kao i dečko Marko Miljković, koji su i dalje u rijalitiju, teško podneli njen izlazak. Kako Srpski telegraf saznaje, i Luni nije bilo lako po napuštanju rijalitija jer je nakon nekoliko sati u pripitom stanju pozvala svog bivšeg dečka Nenada Marinkovića Gastoza.

RepublikaFoto: instagram.com
Luna i Gastoz

Izvor blizak Đoganijevoj, ali i Gastozu, tvrdi da je ona po izlasku iz "Zadruge" došla u svoj stan na Novom Beogradu sa Savom Perovićem, gde joj je on prepričavao uz koju čašu pića šta se dešavalo dok je bila unutra. Đoganijeva je poludela zbog pojedinih medijskih natpisa, ali kada je saznala šta je Nenad pričao o njoj, izgubila je strpljenje i pozvala ga.

- Luna je već navikla da se svašta piše i priča dok je u rijalitiju, a priča sa Gastozom joj je ove sezone bila najbolnija tačka. Savo joj je sve do detalja ispričao, pokazao joj snimke gde Gastoz nju proziva, gde se ograđuje od nje i naglašava kako se više neće družiti s njom, a kako je već prilično popila, zgrabila je telefon i pozvala ga - navodi dobro upućen izvor.

Đoganijeva se sada boji kako će Marko reagovati ako sazna da je zvala Gastoza, rekao je izvor

Gastoz je tokom dana bio na privatnoj žurki u jednoj vili, gde su on i njegovi brojni prijatelji, među kojima su bili i Lunini poznanici, orgijali na bazenu. Prema navodima izvora, Nenad je takođe bio u alkoholisanom stanju uveliko kada ga je Luna pozvala.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

- Gastoz je cirkao s društvom, opuštena varijanta, zezanje na gajbi. Počeo je da se smeje kada je video ko ga zove, a kada se javio rekao je: "Ha, ha, ha, devojko, da li si ti realna, zašto me zoveš?" Luna ga je napala, počela da vrišti i pitala ga kako ga nije sramota što ju je blatio nakon svega što su zajedno prošli, a on joj je odgovorio: "Ne zanimaš me u životu, čoveče, nebitna si". Luna je nastavila da ga vređa, a rečenica koja ga je isprovocirala, bila je: "Ti si smrad, biće ti jednog dana žao što si me izdao". Na to joj je Gastoz rekao: "Pali, ćurko, ne bih te takao više. Koji ćeš mi u životu" i spustio slušalicu. Svima je bilo jasno da priča s Lunom, počeli su ortaci da ga sprdaju, ali on se samo nasmejao i rekao: "Budala", ali nije želeo da priča o tome - ispričao je izvor.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani

Kako dalje saznajemo, Đoganijeva se pokajala što ga je uopšte pozvala jer je ispalo kao da ga moli za razgovor, prijateljstvo ili čak nešto više, a ona je samo želela da raščisti s njim i da mu odgovori na sve prozivke.

- Savo je pokušao da je zaustavi, rekao joj je da to može sutra mnogo drugačije da deluje, ali ona nije htela da ga sluša. Sad se boji kako će Marko reagovati ako sazna da ga je zvala - zaključio je izvor Srpskog telegrafa.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lunom, kao i sa Gastozom, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Foto: twitter.com/glziv

Orgijao na bazenu

Gastoz je prekjuče bio sa društvom na privatnom veselju, a sudeći po njegovim objavama na Instagramu, s njim su u društvu bile i mnoge gradske devojke. Alkohol i muzika učinili su svoje, tako da je veselo društvo ostalo do kasnih večernjih sati u privatnoj vili. Nenad je, prema navodima izvora, bio upravo tu kad ga je Luna zvala, ali ga neprijatan razgovor nije omeo, te je nastavio da lumpuje i snima svoje seksi drugarice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna: Mama, ništa ne može da nas razdvoji

Po izlasku iz rijalitija Luna je snimila nekoliko pitanja koja je postavila zadrugarima, a koja su im u toku večeri puštena u Beloj kući. Prvo se obratila mami Anabeli, koju je pitala: "Da li si svesna da nas ništa ne može da razdvoji?" Anabela je briznula u plač i odgovorila:

- Mnogo se plašim i mnogo mi je teško. Deo mene je izašao odavde. Izvini, Lunči, za sve što sam ti u životu uradila i što si morala da slušaš moje i tatine svađe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

02.07.2020 08:20

Ali niko ne može da je razdvoji od Marka.

Odgovori 4 11