SKANDAL! STANIJA BEŽALA OD POLICIJE: Starletu pod rotacijom organi reda jurili po Fruškoj gori!

Autor: informer

Zadruga

01.07.2020

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević ispričala nam je anegdotu iz mladosti, kada je jednom prilikom bežala od policije.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević

Dok se vozikala u svom kabrioletu, poželela je da prestigne vozila i to preko pune linije, ne očekujući da će je iko videti, a kamoli policija.

- Imala sam jednu situaciju 2012. posle Survajvera... Supustila sam krov, namunjila se, stavila naočare, odvalila muziku i krenula preko pune linije. Ispred mene je bilo pet, šest automobila, nisam mogla da čekam i krenem preko pune da ih prestižem, kad odjednom vidim iza mene policiju, kako mašu - priča atraktivna brineta i nastavlja:

- Ja se napravila luda, pretvarala sam se da ne čujem od muzike i počela da bežim, kad oni za mnom. Jurili su me do Fruške gore, mislila sam da će odustati, međutim stigli su me. Prilaze mi i kažu: "Stanija, je l' moguće da ste toliko bezobrazni? Znali smo da ste bezobrazni, ali da ste toliko, to nismo znali." Ja sam tu bacala neke fore kao da ih nisam videla i na kraju su me pustili - ispričala je starleta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading