(VIDEO) PIČVAJZ U TOKU EMISIJE: Besan Gagi Đogani napao Jelenu zbog Lune, onda je SKOČILA Anabela!

Autor:

Zadruga

02.07.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" i za Gagija Đoganija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Gagi

- Gagi, mi smo svesni da ni ti, ni tvoja ćerka ne znate da se ponašate, ali krivite druge za vaše stvari. Da li možeš da ponoviš šta je Mima rekla, a slažeš se sa njom? - glasilo je pitanje.

- Mene je sputava da pričam nešto za nju, ne mogu da se setim šta je Mima rekla. Uradila je neke stvari koje, kažem, ovaj, to je neka moja procena, da radi to Jelena, rekao sam ti juče, nemoj ja da progovorim, neće dobro biti Luni, indirektno si je... Ne znam, i kada se nervirala, gledao sam i kada si se smejala i kada si likovala, gledao sam je i posmatrao je - rekao je Gagi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- E, ovako, Luna kada je odlazila mi je rekla: ,,Izvini za sve". Mi smo svi bili svesni Luninih slabih tačaka, Luna me nije napadala na kraju, kada smo i imale svađe, nije me napadala, a Gagi jeste. Meni je to postalo smešno, ti si meni zamerio to što sam ja prišla jednom Marku... - pričala je Jelena.

- Da si htela da staviš tačku, stavila bi prvi dan. Ti si i dalje provocirala, čak i na suđenju - ubacio se Đogani. 

Tokom njihove rasprave ubacila se i Anabela.

U prilogu pogledajte kako je sve izgledalo: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujka Vanja

11.07.2020 18:03

Ova Bukva je takvo nevidjeno zlo da nema dalje. Ajde dajte joj nagradu pa nek se tera da je vise ne gledamo. Zena je psiho . Ona je opasna za okolinu a glumi zrtvu